Funda nordica Seidenweber Collection® Helios 100% Seda - Satin - Classic

Seidenweber Collection®

Funda nordica Seidenweber Collection® Helios 100% Seda - Satin - Classic

 • Teixit Seda 100%
 • 160 180 240 260 280
 • 220

Helios seda 100%

Helios és el comodí en la col·lecció de roba de llit. Roba de llit i llençols estan disponibles en tots els colors i en tots els tipus de confecció. En aquest producte es destaca especialment l'excel·lent qualitat de la seda 100% pura i la seva brillantor. Setí glamurós amb classe i amb sensació suau i flexible

Instruccions d'ús i cura

Es pot rentar amb 30º (el de dins cap a fora) sense altres articles, afegiu detergent de seda.

No apte per a assecadora

Pots planxar la seda lleugerament humida a un màxim de 110º

Disponible en colors natural, tussah, cendra, marina, cirerer, negre, blau, ferro, desert, flor, vermell

Pes per metre quadrat

Natural 97 g / m2

Tussah 100 g / m2

Acolorit / 105g / m2

Funda nordica Seidenweber Collection® Helios 100% Seda - Satin - Classic - Seidenweber Collection®

 • Transpirable

  Per a les persones amb tendència a suar molt a la nit o be de constitució de cos freda, la seda es una bona noticia perquè es transpirable, deixant que l'aire circuli a dins i a fora del nòrdic.

   

   

 • Cuida la pell i el cabell

  La seda conté una serie de proteïnes naturals i aminoàcids que augmenten la bona absorció de la humitat i permeabilitat millorant així la salud de la seva pell. El cotó es un teixit que pot embullar el cabell, generar fricció i com a resultat pot produir el temut efecte "frizz". La seda, a diferència, es un teixit que evita la fricció habitual que pateix el cabell contra el coixí i, per tant, la ruptura. Estilistes reconeguts asseguren que "la gent dorm que dorm en llençols de seda, redueix considerablement els remolins.

   

 • Suau i lleugera

  La seda es lleugera i suau en comparació amb altres materials. Pot reduir la pressió en la pell i, al mateix temps funciona com a regulador natural de la calor, que fa l'hivern més càlid i l'estiu més fresc.

   

 • Natural – Anti al·lergènic

  La seda no produeix dolors a les pells sensibles o irritables. La seda conté seda natural que al mateix temps, actúa de manera eficaç contra la pols i els àcars. Les persones amb al·lèrgies, com l'èczema o l'asma, poden utilitzar la seda sense preucupar-se per les molestes reaccions al·lèrgiques.

   

 • Màxima durabilitat

  La fibra de seda es una de les fibres  naturals més fortes del món. Si es cuida de manera apropiada, pot arribar a utilitzar-se entre 15 o 20 anys.

   

 • Material molt higiènic

  Degut als seus caràcters anti al·lergics, la seda està considerada com el teixit més net quan ens referim a la roba de llit.

   

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )