Funda nordica Seidenweber Collection® Korona 100% Seda Basic - Jacquard - Basic

Seidenweber Collection®

Funda nordica Seidenweber Collection® Korona 100% Seda Basic - Jacquard - Basic

 • Teixit Seda 100%
 • 160 180 240 260 280
 • 220

El tradicional s'uneix amb el modern

Un estampat barroc s'uneix amb un estampat vintage moderno.Los conjunts de disseny de jacquard noble amb un aspecte especial i la seva incomparable tacte formidable

 

material
100% seda
 
Tancament
Tancament amb botons / Cremallera / Tancament sistema hotel
 
Mesures
Es fan mesures especials

Funda nordica Seidenweber Collection® Korona 100% Seda Basic - Jacquard - Basic - Seidenweber Collection®

 • Transpirable

  Per a les persones amb tendència a suar molt a la nit o be de constitució de cos freda, la seda es una bona noticia perquè es transpirable, deixant que l'aire circuli a dins i a fora del nòrdic.

   

   

 • Cuida la pell i el cabell

  La seda conté una serie de proteïnes naturals i aminoàcids que augmenten la bona absorció de la humitat i permeabilitat millorant així la salud de la seva pell. El cotó es un teixit que pot embullar el cabell, generar fricció i com a resultat pot produir el temut efecte "frizz". La seda, a diferència, es un teixit que evita la fricció habitual que pateix el cabell contra el coixí i, per tant, la ruptura. Estilistes reconeguts asseguren que "la gent dorm que dorm en llençols de seda, redueix considerablement els remolins.

   

 • Suau i lleugera

  La seda es lleugera i suau en comparació amb altres materials. Pot reduir la pressió en la pell i, al mateix temps funciona com a regulador natural de la calor, que fa l'hivern més càlid i l'estiu més fresc.

   

 • Natural – Anti al·lergènic

  La seda no produeix dolors a les pells sensibles o irritables. La seda conté seda natural que al mateix temps, actúa de manera eficaç contra la pols i els àcars. Les persones amb al·lèrgies, com l'èczema o l'asma, poden utilitzar la seda sense preucupar-se per les molestes reaccions al·lèrgiques.

   

 • Màxima durabilitat

  La fibra de seda es una de les fibres  naturals més fortes del món. Si es cuida de manera apropiada, pot arribar a utilitzar-se entre 15 o 20 anys.

   

 • Material molt higiènic

  Degut als seus caràcters anti al·lergics, la seda està considerada com el teixit més net quan ens referim a la roba de llit.

   

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 397 )