Funda nordica Seidenweber Collection® Natascha 100% Seda - Natur - Basic

Seidenweber Collection®

Funda nordica Seidenweber Collection® Natascha 100% Seda - Natur - Basic

 • Teixit Seda 100%
 • 160 180 240 260 280
 • 220

Natasha

Aquest bell disseny floral ens recorda a una aquarel·la.
Utilitzant teixits amb colors grisos individuals amb un bell brillantor.
Pura seda natural, aquest disseny és discret tot i el
detall de les flors i emfatitza la brillantor de la seda a causa de la
generoses superfícies de setí en particular.

Funda nórdica de pura seda 100% de fabricación alemana, medidas estándar y medidas especiales.

Funda nordica Seidenweber Collection® Natascha 100% Seda - Natur - Basic - Seidenweber Collection®

 • Transpirable

  Per a les persones amb tendència a suar molt a la nit o be de constitució de cos freda, la seda es una bona noticia perquè es transpirable, deixant que l'aire circuli a dins i a fora del nòrdic.

   

   

 • Cuida la pell i el cabell

  La seda conté una serie de proteïnes naturals i aminoàcids que augmenten la bona absorció de la humitat i permeabilitat millorant així la salud de la seva pell. El cotó es un teixit que pot embullar el cabell, generar fricció i com a resultat pot produir el temut efecte "frizz". La seda, a diferència, es un teixit que evita la fricció habitual que pateix el cabell contra el coixí i, per tant, la ruptura. Estilistes reconeguts asseguren que "la gent dorm que dorm en llençols de seda, redueix considerablement els remolins.

   

 • Suau i lleugera

  La seda es lleugera i suau en comparació amb altres materials. Pot reduir la pressió en la pell i, al mateix temps funciona com a regulador natural de la calor, que fa l'hivern més càlid i l'estiu més fresc.

   

 • Natural – Anti al·lergènic

  La seda no produeix dolors a les pells sensibles o irritables. La seda conté seda natural que al mateix temps, actúa de manera eficaç contra la pols i els àcars. Les persones amb al·lèrgies, com l'èczema o l'asma, poden utilitzar la seda sense preucupar-se per les molestes reaccions al·lèrgiques.

   

 • Màxima durabilitat

  La fibra de seda es una de les fibres  naturals més fortes del món. Si es cuida de manera apropiada, pot arribar a utilitzar-se entre 15 o 20 anys.

   

 • Material molt higiènic

  Degut als seus caràcters anti al·lergics, la seda està considerada com el teixit més net quan ens referim a la roba de llit.

   

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 397 )