Matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Emocion 28 Ferm

Dunlopillo

Matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Emocion 28 Ferm

 • Altura 28 cm
 • Adaptabilitat
                     
  5/10 Mitja
 • Fermesa
                     
  7/8 Ferma
 • 80 90 105 135 140 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

Matalàs de làtex talalay per un primer contacte adaptable i un nucli d'HR que ofereix fermesa i estabilitat.

Teixit ergonòmic d'alta elasticitat i màxima adaptació gracies al component de lycra.

Matalàs tancat amb doble rivet i encoixinat superior i inferior d'Adaptech Foam i fibres naturals que aporten més confort i allarguen la vida dels encoixinats.

Característiques Generals

TIPUS DE MODEL: Tancat amb doble rivet

NÚCLI FIRM: Làtex Talalay i Dunlop Foam 35 kg/m3

TEIXIT: 26% viscosa, 55% polièster de fil buit, 15% PES i 4% lycra

ENCOIXINAT: 2 cm de Adaptech Foam, cotó, llana, seda i fibra microclima

PLATABANDA: 10% cotó, 5% poliamida i 85% PES

ALÇADA TOTAL: 28 cm

GRAU DE FERMESA: Ferm

Matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Emocion 28 Ferm - Dunlopillo

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • antibactèries fungicides

  antibactèries fungicides

  El làtex té propietats naturals antibacterianes i fungicides, evita la proliferació d'àcars en el nucli. 

 • Látex Talalay

  Látex Talalay

  El làtex és una suspensió de partícules del cautxú a l'aigua. La seva recol·lecció s'aconsegueix l'arbre Hevea Brasilensis
  en fer incisions angulars en l'escorça en forma de V, procés denominat 'sagnat'. Darrere de l'escorça hi uns gots per on flueix el làtex, en fer-li un mínim tall raja el làtex cap a fora. Un arbre pot donar làtex durant més de 15 anys.

 • Talalay Soft

  Talalay Soft

  Excelent adaptabilitat en superfície amb la mínima pressió sobre la circulació sanguínia i sobre la nostra fisonomia, gràcias al procés exclusiu de fabricació del làtex Talalay. 

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Dunlop Foam

  Dunlop Foam

  Material cel·lular d'última generació, d'alta densitat les qualitats del qual ofereixen un confort ferm, un suport adequat del cos i un microclima ideal.

  S'empra de forma habitual com a complement o base en els matalassos, aportant més fermesa en la seva base, però mantenint unes bones qualitats físiques pel descans com transpiració, durabilitat, etc. Encara que també es pot utilitzar com a nucli únic per a matalassos d'encoixinats de viscoelàstica, resultant models d'un confort més ferm.

 • Confort Temperatura

  Confort Temperatura

  Gràcies a l'exclusiva estructura de cèl·lula oberta de làtex Talalay, el nucli es manté ventilat durant el descans mantenint la temperatura ideal.

El model Dunlopillo Emocion 28 Firme és un matalàs de làtex Talalay i HR, encoixinat en productes naturals, adaptable en el primer contacte i amb un suport ferm per als que més ho necessiten.

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )