Matalàs de poliuretà HR Metzeler Luxury

Metzeler

Matalàs de poliuretà HR Metzeler Luxury

 • Altura 26 cm
 • Adaptabilitat
                     
  10/10 Alta
 • Fermesa
                     
  4/8 Mitja-Suau
 • 80 90 100 110 120 130 135 140 150 160 180 200
 • 190 200 210 220

Converteix els somnis en realitat.
Deixa fluir la imaginació.
El ireal es torna real.

Airline ha estat creat per un descans reparador. Solament el millor és prou bo. Amb la col·lecció Airline, Metzeler a desenvolupat una completa gamma de matalassos que presenten un excel·lent suport i confort.

  
L'innovador sistema de canals d'aire en combinació amb els tubs d'aire laterals assegura més que suficient ventilació del matalàs i ofereix un entorn òptim per descansar.

Metzeler Airline combina les millors característiques dels matalassos moderns. Tota la col·lecció Airline esta enfocada per a un complet i saludable descans de la columna. per la qual cosa es pot escollir el matalàs que mes convé per als seus hàbits i necessitats personals.

Regaleu-vos l'últim en descans i confort amb Metzeler Airline

El model Luxury de Metzeler li dóna el suport que necessita per simplement millorar la vida mentre dorm! Gràcies al sistema innovador de canals d'aire s'adapta a la perfecció a la seva silueta procurant un alleujament on l'estrès físic més ho requereix assegurant un entorn de descans òptim.

Luxury

Nucli: 22cm /Alçada total 26 cm

Funda:

Les més fines capes de tela fetes de Premium Micro en disseny de luxe, fabricades sense costures en tencel encoixinat de Hypersoft

30% de Tencel, 70% de polièster

Rentat fins 60º

Desenfundable per les dues cares per cremallera perimetral.

Estructura del nucli

Canals d'aire de cap a peus

Zona especialment còmoda a la part de les espatlles

túnels de transpiració a través del matalàs

70mm de base de confort de HR Duocell amb talls multizonal

Certificat AGR (Aktion Gesunder Rücken) adequat i aconsellat per l'esquena

 

Matalàs de poliuretà HR Metzeler Luxury - Metzeler

Colchones de la coleccion Airline

Esta colección esta diseñada para todas aquellas personas que desean un confort a medida gracias a las combinaciones de firmeza a escoger, este tipo de colchón se puede colocar en cualquier base transpirable o no ya que el propio colchón ya respira a través de los enormes agujeros y canales de aireación

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )