Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept tap Motor

Dunlopillo

Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept tap Motor

 • Altura 15 cm
 • El preu no inclou potes (Per triar potes veure prodcutes relacionats)
 • 80 90 100 105 135 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

L'elegància unida al confort

La distinció dels seus acabats i el seu confort diferenciat són les qualitats fonamentals d'aquesta versió de Magnus. Comparteix el bastidor de 15 cm d'altura i 3,5 cm de gruix de laminats de faig vaporitzat en acabat entapissat, però difereix totalment la superfície del seu llit, amb el seu sistema d'articulació amb travessers de laminats de fusta que suporten l'estructura de la superfície de la base.


La superfície del somier està composta per Dunlop Foam Support, que transmet al matalàs un confort diferenciat similar a les làmines de major fermesa i amb màxima transpiració. Per sobre d'aquest es situa la fibra Microclima per permetre que l'aire transcorri per la zona de descans permetent transpirar a tota l'estructura.

L'acabat final de la superfície del somier es realitza mitjançant capitoné intern que fixa el teixit antilliscant transpirable al llit permetent una articulació completa

 
Està pensat per a l'articulació dels matalassos de molles ensacades articulables gràcies a la seva estructura interna formada per:
 
Teixit Antilliscant, facilita la transpiració i evita el desplaçament del matalàs sobre el llit.

Fibra Microclima, excel·lent termoregulador que assegura una correcta transpiració de la base.

Dunlop Foam Support, transmet al matalàs un confort diferenciat similar a les làmines amb més fermesa i amb màxima transpiració.

Malla de contenció, realitza la funció de suport del nucli Dunlop Foam Support sobre els travessers de fusta.

Làmines transversals, serveixen de suport a tota l'estructura de fusta del llit.

Articulacions de laminats de faig, realitzen el moviment per a una correcta articulació.

Bastidor fabricat en fusta de 15 cm d'altura i 3cm de guix. Acabat entapissat.

 

Comandament: Comandament sense fil, amb Bluetooth Advance per somiers de fins a 105 cm. Els somiers d'una peça, en ample superior a 105 cm, incorporaran un motor especialment reforçat amb comandament radiofreqüència.

Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept tap Motor - Dunlopillo

 • Remot de Control

  Remot de Control

  Dunlopillo disposa de dues aplicacions (Advance i Essential) per a plataformes iOS i Android que permeten controlar els moviments del somier mitjançant tauletes i telèfons intel·ligents "smartphones".

 • Baixada Mecànica Emergència

  Baixada Mecànica Emergència

  En cas de fallada de la xarxa elèctrica el motor incorpora una clau en forma de S que s'introdueix dins d'una ranura en el mateix motor, permetent baixar a la posició de descans de forma mecànica.

 • Llenterna

  Llenterna

  El comandament disposa d'una llanterna led integrada a la mateixa carcassa que amb prémer un botó ens il·lumina com una llanterna convencional.

 • Llum de cortesia

  Llum de cortesia

  Aquesta il·luminació led va integrada en la part inferior de la carcassa del motor i s'activa des del comandament, generant una llum de cortesia per evitar accidents en la foscor.

 • Sistema IZ5

  Sistema IZ5

  IZ5 (Sistema Independent de Cinc zones)
  Realitza un ajust independent a les zones més importants del nostre cos a l'hora de descansar. Li permet ajustar el seu llit a la posició desitjada, ja sigui en la part del capçal o dels peus.

 • Herraje Reforzado Movimiento

  Herraje Reforzado Movimiento

  La ferramenta dissenyada en exclusiva per Dunlopillo amb reforç lateral, es ajudat per un conjunt mecànic de rodes que efectua en els nostres somiers el moviment precís per cada moment. 

 • Sistema Bluetooth

  Sistema Bluetooth

  Els motors disposen de tecnologia Bluetooth 4.0 que permeten connectar el comandament sense fils o dispositius mòbils sense interferències i amb més precisió, reaccionant de manera immediata a les ordres de posicionament.

 • Economitzador Energètic

  Economitzador Energètic

  Quan els motors deixen d'usar-se passen automàticament a un estat de parada, en la qual no consumeixen corrent elèctric malgrat estar connectats a la xarxa, permetent un mínim consum.

El somier més apropiat per un bon matalàs de molles ensacades articulable

Molta gent creu que els llits amb motor articulats funcionen només amb matalassos de làtex o de viscoelàstica. És cert que són els més coneguts però cada vegada hi ha més models de somiers perfectament harmonitzats amb els matalassos de molles ensacades. El somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept tap Motor és un bon exemple de somier amb motor apropiat per a aquest tipus de matalassos de gama alta. Ara tenim una opció més dins la comoditat.

 

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )