Somier articulat elèctric Hollandia Perfect Trio

Hollandia

Somier articulat elèctric Hollandia Perfect Trio

  • Altura 10 cm
  • 80 90 100 120 140 160 180 200
  • 200 200 (Duo) 210 210 (Duo) 220 220 (Duo)

Llit motoritzat flotant

Estructura innovadora d'Acer Dissenyada per suportar una resistència extrema, Fins i tot assentar-se en qualsevol cantonada o extrem.

3 Motors de 6000 Newtons que s'activen a través de control remot amb dos posicions memoritzades.

Un boto de reset per tornar al punt zero

Comandament il·luminatiu

Il·luminació LED sota al llit.

Completa adaptabilitat a l'esquena, cames i malucs.

Disponibilitat de posicions per sota de 180º i angles posturals únics

Potes d'un disseny especial amb grafit negre

Base de polímer estriat per una màxima ventilació

Motors amb garantia de 5 anys

 

 

Somier articulat elèctric Hollandia Perfect Trio - Hollandia

El somier articulat galàctic

Com a expert, no paro d'interessar-me per tot el que estigui relacionat amb el millor dormir, el descans en majúscules i tot el que envolta el sector. En tots els meus viatges a les fires més importants que hi ha a Europa ja havia vist aquests llits que semblen galàctics i fins ara no m'he decidit a portar-los al nostre país. Els he portat perquè el nostre país ja està preparat per a un producte com aquest.

El model articulat elèctric Hollandia Perfect Trio són somiers i bases fixes o amb molles ensacades amb un disseny molt especial i modern que simula estar flotant. Això no seria res sense les seves infinites prestacions. Encara que sembli un llit normal per a una habitació qualsevol, quan premem els botons del comandament a distància es converteix en una eina meravellosa que s'adapta a totes les postures i posicions desitjades per a persones amb necessitats especials, en pendent per a hèrnies de hiat, en posicions especials per a embarassades, en postures per a persones que desitgin estirar l'esquena després de soldar vèrtebres. A més, gràcies a que baixa més dels 180º d'un llit completament pla, podem dormir fins i tot corbats, tant boca amunt com bocaterrosa. Sense oblidar la postura de llegir, mirar la TV o en forma de V, com es pot veure a les fotos.

Aquest és un somier articulat apte per a quasi tots els matalassos.

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )