SOMIER MAJESTIC POCKET SPRUNG EDGE DEEP DIVAN

Hypnos

SOMIER MAJESTIC POCKET SPRUNG EDGE DEEP DIVAN

  • 75 90 100 120 135 140 150 160 180 200
  • 190 200 210 220

Característiques:

  Es tracta d'una base alta amb molles i carcassa de fusta sòlida. El canapè inclou una generosa capa de cotó per a una major comoditat i suport. El canapè està entapissat amb una gran varietat de teixits i en l'extrem el nom de la marca en una placa elegant metàl·lica

  El canapè està acabat amb detalls, calaixos de fusta de tancament suau, una varietat de peus o un faldó.

Els llits Hypnos:

 
Cada llit Hypnos és una creació personalitzada, feta a mà a la perfecció, una obra mestra. Combinant les habilitats tradicionals amb innovació constant, i utilitza els més fins materials, Hypnos té fama de fer els llits més còmodes del món.

 
La insuperable qualitat i acabats fan que els llits es poden trobar a tot el món en les millors cases, palaus i hotels.

 
Un matalàs i un canapè fet a mà compleix les seves necessitats exactes i s'han dissenyat per poder treballar en perfecta harmonia. Només ha de seleccionar el llit més còmoda, adaptant-se sempre a les seves necessitats exactes- el llit pot arribar a ser tan individual com vostè.

 
Fet a mida: Hypnos pot fer qualsevol mida o forma de llit per a satisfer totes les nostres necessitats . Ja no només per a persones altes, així com la de donar cabuda als fills; un matalàs rodó, amb cantonades corbades o còniques o un matalàs de forma especial per a cada un dels racons d'una casa o iot.

 
Disseny Personalitzat: Personalitza l'aparença del teu llit d'una varietat d'estils i canapès per crear un magnífic dormitori amb tocs únics. Tria un dels nostres tradicionals canapè base profunda i seleccioneu rodes cromades, potes o un exquisit disseny amb faldó. Existeixen també una gran varietat de peus per escollir i rodes

SOMIER MAJESTIC POCKET SPRUNG EDGE DEEP DIVAN - Hypnos

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )