Canapè Hypnos eminence bed sets

Hypnos

Canapè Hypnos eminence bed sets

  • 75 90 100 120 135 140 150 160 180 200
  • 190 200 210 220

Inclou

  • Matalas (Eminence)
  • Topper (Eminence)
  • Somier (Eminence)

No inclou capçal

 

Els llits Hypnos:

 
Cadascun dels llits Hypnos és una creació a mida, fabricada a mà, es converteix en una obra mestra combinant la tradició amb la constant innovació. Gràcies a l'ús de molles ensacades que redueixen la pressió i dels materials més luxosos, hypnosBedsLtd té la reputació de fabricar els llits més cómodes del món.


 
L'incomparable qualitat, bellesa i confort d'aquests llits triats per la Casa Reial Britànica es poden trobar en les millors cases i hotels de tot el món. 


 
Un matalàs canapé fet a mà compleix les seves necessitats exactes i ha estat dissenyat per poder treballar en perfecta harmonia. Només has de seleccionar el llit més cómode i segur, adaptant-se sempre a les seves necessitats exactes - el llit pot arribar a ser tant individual com vosté. 

Fet a mida:

Hypnos pot fer qualsevol mida o forma de llit per satisfer les nostres necessitats exactes. Ja no només per a persones altes, sinó tambè per donar cabuda a nens o amb curves cóniques per atracar un vaixell o un matalàs de forma especial per cadascún dels racons. 

Diseny personalitzat:

Personalitza l'aparença del teu llit amb una varietat d'estils i sofa-llits per crear un magnífic dormitori amb tocs únics. Tria un dels nostres canapes tradicionals amb base profunda i seleccioni rodes cromades, potes o un un perfecte canapé faldilla. Alternativament, pot triar el nostre modern i superficial canapé i seleccioni una de les nostres potes de diseny stand-out. 

Canapè Hypnos eminence bed sets - Hypnos

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )