Canapè Hypnos Sovereign bed sets

Hypnos

Canapè Hypnos Sovereign bed sets

  • 75 90 100 120 135 140 150 160 180 200
  • 190 200 210 220

Inclou

  • Matalas (Sovereign)
  • Topper (Sovereign)
  • Somier (Sovereign)

No inclou capçal

 

Els llits Hypnos:

Cada llit Hypnos és una creació personalitzada, feta a mà a la perfecció, una obra mestra. Combinant les habilitats tradicionals amb innovació constant aconsegueixen alleujar la pressió a través de molles i els més fins materials naturals. Hypnos té fama de fer els llits més còmodes del món.

 

La insuperable qualitat, confort i bellesa i aquests esforços van aconseguir que els llits es poden trobar a tot el món en les millors cases, palaus i hotels.

 Un matalàs i un divan fets a mà compleixen les seves necessitats exactes i s'han dissenyat per poder treballar en perfecta harmonia. Només ha de seleccionar el llit més còmoda, adaptant-se sempre a totes les seves necessitats, el llit pot arribar a ser tan individual com vostè.

 

Fet a mida:

Hypnos pot fer qualsevol mida o forma de llit per satisfer totes les seves necessitats. Ja no només per a persones altes sinó també per donar cabuda a nens o matalassos amb formes curves o còniques per cabre en un vaixell o un matalàs de forma especial per col·locar a qualsevol racó

 

Disseny personalitzat: Personalitza l'aparença del teu llit amb una varietat d'estils de canapès per crear un magnífic dormitori amb tocs únics. Tria un dels nostres canapès tradicionals amb base profunda i seleccioni rodes cromades, potes o un canapè amb faldó.

 

Canapè Hypnos Sovereign bed sets - Hypnos

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )