Conjunts de roba de llit

 • Marca
 • conjunt Essix Belle Etoile
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Belle Etoile

  El conjunt Belle Etoile de Essix està fet de 100% cotó setinat de 80 fils/cm ². El seu teixit setí atapeït i l'alta qualitat del cotó oferiran una fixació impecable i una màxima durabilitat de l'estampat.

 • conjunt Alexandre Turpault Rive Droite Rive Gauche
  Alexandre Turpault

  Alexandre Turpault

  conjunt Alexandre Turpault Rive Droite Rive Gauche

  El conjunt nòrdic Rive Droite Rive Gauche d'Alexandre Turpault combina una cara de 100% lli europeu pre-rentat amb una cara de ras de cotó suau i sedós. És reversible i està fabricat a França.

 • conjunt Essix Soft Line
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Soft Line

  El conjunt Soft Line de la marca Essix fabricat a França i fet de cotó 100% rentat. Ofereix una sensació de suavitat i adaptabilitat excepcionals gràcies a les propietats naturals de la fibra del cotó.

 • conjunt Essix Tendresse
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Tendresse

  El conjunt nòrdic Tendresse de Essix està fet de 100% cotó. El material és suau, regressiu, en relleu i fàcil de portar. Té un disseny desenfadat i modern. La barreja de diferents colors donarà llum al seu dormitori.

 • conjunt Essix Vénézia
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Vénézia

  El conjunt nòrdic Venezia de Essix està fet de 100% cotó percal de 80 fils / cm ². Té un disseny atemporal i refinat. Gràcies a les fileres de pics brodats sobre el fons blanc, aquest conjunt donarà llum al seu dormitori.

 • conjunt Essix Triumph Line Satin
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Triumph Line Satin

  El joc de roba de llit Triumph Line Satin està fet de 100% cotó setinat de 80 fils/cm², amb fibres llargues i robustes. És de fabricació francesa. Ofereix un tacte sedós i uns acabats moderns i refinats.

 • conjunt Essix Royal Line
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Royal Line

  El conjunt nòrdic Royal Line de Essix està fet de 100% cotó percal de 80 fils / cm ² i fabricat a Itàlia. El seu disseny llis amb colors vibrants donaran un ampli ventall de possibilitats de combinar els diferents productes.

 • conjunt Alexandre Turpault Teo
  Alexandre Turpault

  Alexandre Turpault

  conjunt Alexandre Turpault Teo

  El conjunt nòrdic TEO d'Alexander Turpault s'adapta al seu gust gràcies als colors llisos i subtils que utilitza. És de fabricació francesa i està fet de 100% cotó setinat.

 • conjunt Alexandre Turpault Nouvelle Vague
  Alexandre Turpault

  Alexandre Turpault

  conjunt Alexandre Turpault Nouvelle Vague

  El conjunt de roba de llit Nouvelle Vague d'Alexander Turpault és de fabriación francesa i està feta de 100% lli pre-rentat. No s'utilitzen productes químics ni suavitzants per la qual cosa garanteix una meravellosa textura i una natural suavitat.

 • conjunt Designers Guild Kiyosumi
  Designers Guild

  Designers Guild

  conjunt Designers Guild Kiyosumi

  El conjunt de roba de llit KYIOSUMI està fet de 100% cotó setinat de 200 fils / cm ². Té un disseny floral pintat amb aquarel·la en tons Celadón i Jade.

 • conjunt Essix Midi Minuit
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Midi Minuit

  El conjunt nòrdic Midi Minuit de Essix està fet de 100% cotó imprès de 57 fils / cm ² i està fabricat a Turquia. El seu estampat a l'estil índic sobre un fons llis donarà un aire modern al seu dormitori.

 • conjunt Essix Toi et Moi
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Toi et Moi

  El conjunt nòrdic Toi et Moi de Essix està fet de 100% cotó percal de 80 hllos / cm² i està fabricat a França. Gràcies al teixit atapeït de la tela obtindrem una gran suavitat.

Whatsapp