Conjunts de roba de llit

 • Marca
 • conjunt Essix Belle Etoile
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Belle Etoile

  Sucumbir a la màgia d'una nit sota els estels, en una voluptuosa llit de setí de cotó adornada amb una vora daurada.

 • conjunt Essix Soft Line
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Soft Line

  El conjunt Soft Line de la marca Essix fabricat a França i fet de cotó 100% rentat. Ofereix una sensació de suavitat i adaptabilitat excepcionals gràcies a les propietats naturals de la fibra del cotó.

 • conjunt Essix Tendresse
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Tendresse

  El conjunt nòrdic Tendresse de Essix està fet de 100% cotó. El material és suau, regressiu, en relleu i fàcil de portar. Té un disseny desenfadat i modern. La barreja de diferents colors donarà llum al seu dormitori.

 • conjunt Essix Vénézia
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Vénézia

  El conjunt nòrdic Venezia de Essix està fet de 100% cotó percal de 80 fils / cm ². Té un disseny atemporal i refinat. Gràcies a les fileres de pics brodats sobre el fons blanc, aquest conjunt donarà llum al seu dormitori.

 • conjunt Essix Triumph Line Satin
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Triumph Line Satin

  El joc de roba de llit Triumph Line Satin està fet de 100% cotó setinat de 80 fils/cm², amb fibres llargues i robustes. És de fabricació francesa. Ofereix un tacte sedós i uns acabats moderns i refinats.

 • conjunt Essix Royal Line
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Royal Line

  El conjunt nòrdic Royal Line de Essix està fet de 100% cotó percal de 80 fils / cm ² i fabricat a Itàlia. El seu disseny llis amb colors vibrants donaran un ampli ventall de possibilitats de combinar els diferents productes.

 • conjunt Alexander Turpault Teo
  Alexander Turpault

  Alexander Turpault

  conjunt Alexander Turpault Teo

  El conjunt nòrdic TEO d'Alexander Turpault s'adapta al seu gust gràcies als colors llisos i subtils que utilitza. És de fabricació francesa i està fet de 100% cotó setinat.

 • conjunt Alexander Turpault Nouvelle Vague
  Alexander Turpault

  Alexander Turpault

  conjunt Alexander Turpault Nouvelle Vague

  El conjunt de roba de llit Nouvelle Vague d'Alexander Turpault és de fabriación francesa i està feta de 100% lli pre-rentat. No s'utilitzen productes químics ni suavitzants per la qual cosa garanteix una meravellosa textura i una natural suavitat.

Whatsapp