Matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Atlantis 19

Dunlopillo

Matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Atlantis 19

 • Altura 19 cm
 • Teixit 4% elastidad, 78% poliéster y 18% viscosa
 • Adaptabilitat
                     
  10/10 Alta
 • Fermesa
                     
  4/8 Mitja-Suau
 • 80 90 100 105 135 140 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

Làtex Talalay en estat pur

La sensació més intensa en descansar sobre un matalàs de gamma alta de  làtex Talalay 100% es desenvolupa en descansar sobre un matalàs que no disposa de cap tipus d'encoixinat en el seu teixit i que ofereix el model Atlantis . El seu confort de major suavitat que els dos anteriors , permeten gaudir al màxim de la forma en què el làtex Talalay s'adapta a la nostra fisonomia sense percebre en cap moment el canvi de postura o posició , portant- al mateix estat de confort que teníem al instant anterior a moure'ns.

El seu teixit amb component elastan contribueix a potenciar la sensació de confort que ens proporciona el làtex Talalay , aconseguint una una perfecta adaptabilitat al conjunt de descans.CARACTERÍSTIQUES GENERALS:

TIPUS DE MODEL : Desenfundable amb cremallera

NUCLI: 100% làtex Talalay 75 kg/m3

TEIXIT : 4% elastan , 18% viscosa i 78 % PE

ALTURES TOTALS : 19 cm

GRAU DE FERMESA : Suau

 

DETALL DEL NUCLI:

3cm Làtex Talalay Soft .

12cm LatexTalalay Soft

3cm Làtex Talalay Soft .Matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Atlantis 19 - Dunlopillo

 • Sistema Duo

  Sistema Duo

  El SISTEMA DUO un sistema independent, per a cada cos, però unit al mateix temps.

  Dos matalassos individuals units mitjançant una cremallera situada a la zona central d'unió entre ambdós, permet articular de forma independent cada matalàs mantinguen-los units.

 • Disseny Articulat

  Disseny Articulat

  Disseny per una perfecte articulació sobre una base articulada. 

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Teixit Elastan

  Teixit Elastan

  El teixit Elastan ajuda a potenciar al màxim les excel·lents qualitats del làtex Talalay, aconseguint una perfecta adaptabilitat en el conjunt del descans. 

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Nucli 100% látex Talalay

  Nucli 100% látex Talalay

  El sistema més sofisticat de fabricació de matalassos de làtex, gracies al seu exclusiu procés son: més adaptables, més saludables, més naturals, més transpirables, més higiènics, més duradors.

 • Confort Temperatura

  Confort Temperatura

  Gràcies a l'exclusiva estructura de cèl·lula oberta de làtex Talalay, el nucli es manté ventilat durant el descans mantenint la temperatura ideal.

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • Látex Talalay

  Látex Talalay

  El làtex és una suspensió de partícules del cautxú a l'aigua. La seva recol·lecció s'aconsegueix l'arbre Hevea Brasilensis
  en fer incisions angulars en l'escorça en forma de V, procés denominat 'sagnat'. Darrere de l'escorça hi uns gots per on flueix el làtex, en fer-li un mínim tall raja el làtex cap a fora. Un arbre pot donar làtex durant més de 15 anys.

 • antibactèries fungicides

  antibactèries fungicides

  El làtex té propietats naturals antibacterianes i fungicides, evita la proliferació d'àcars en el nucli. 

 • Sistema pantaló

  Sistema pantaló

  El SISTEMA PANTALÓ.
  Ofereix un confort perfecte per a un llit de matrimoni amb els avantatges d'un llit individual.

  Es tracta d'un sol nucli amb un tall vertical de 75 cm a la zona de la capçalera per poder articular de forma individual, opció també disponible per zona de cap i peus "Doble Pantaló".

 • Talalay Soft

  Talalay Soft

  Excelent adaptabilitat en superfície amb la mínima pressió sobre la circulació sanguínia i sobre la nostra fisonomia, gràcias al procés exclusiu de fabricació del làtex Talalay. 

Un matalàs per als més fidels al làtex de qualitat

El làtex encara continua al mercat i algun model com l'Atlantis existirà sempre. El matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Atlantis és extremadament adaptable, essent capaç de resseguir i dibuixar qualsevol silueta a la perfecció. L'Atlantis normal està fabricat amb el sistema Talalay, que és el millor que existeix. Aquest sistema fa els matalassos més esponjosos i també més adaptables, aconseguint una absència total de pressions, quedant el pes totalment repartit i alineant completament la columna vertebral.

Matalàs molt aconsellat per a llits articulats amb motor o manual, gràcies a la seva facilitat per ser doblat i adaptat a qualsevol forma o postura. Existeix en dos gruixos, 19 cm i 21 cm, i en diferents dureses.

El model Atlantis només es pot col·locar sobre bases de làmines flexibles i molt transpirables. Recordem que són escumacions de làtex que per més naturals que siguin requereixen molta transpiració.

 

Whatsapp
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 488 )