Matalàs de làtex talalay Dunlopillo Atlantis 21 Ferm

Dunlopillo

Matalàs de làtex talalay Dunlopillo Atlantis 21 Ferm

 • Altura 21 cm
 • Teixit 4% elastidad, 78% poliéster y 18% viscosa
 • Adaptabilitat
                     
  10/10 Alta
 • Fermesa
                     
  7/8 Ferma
 • 80 90 100 105 135 140 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

Làtex Talalay en estat pur

La sensació més intensa en descansar sobre un matalàs d'alta gamma de làtex Talalay 100% es desenvolupa en descansar sobre un matalàs que no disposa de cap tipus d'encoixinat en el seu teixit i que ofereix el model Atlantis . El seu confort de major suavitat que els dos anteriors , permeten gaudir al màxim de la forma en què el làtex Talalay s'adapta a la nostra fisonomia sense percebre en cap moment el canvi de postura o posició , portant- al mateix estat de confort que teniem al instant anterior a moure'ns.

El seu teixit amb component elastan contribueix a potenciar la sensació de confort que ens proporciona el làtex Talalay , aconseguint una una perfecta adaptabilitat al conjunt de descans.

L'opció Firm , aquesta dissenyada per a persones que necessiten una mica més de duresa en el nucli per buscar un confort al seu gust però sense perdre la sensació d'adaptabilitat del Talalay.

CARACTERÍSTIQUES GENERALS:

TIPUS DE MODEL : Desenfundable amb cremallera

NUCLI 19 i 21 FIRM : Làtex Talalay i Dunlop Foam 35 kg/m3

TEIXIT : 4% elastan , 18% viscosa i 78 % PE

ALTURES TOTALS : 19 i 21 cm

GRAU DE FERMESA : Ferm

 
DETALL DEL NUCLI:

5cm Làtex Talalay Soft .

10cm  Dunlop Foam

5cm Làtex Talalay Soft .

Matalàs de làtex talalay Dunlopillo Atlantis 21 Ferm - Dunlopillo

 • Látex Talalay

  Látex Talalay

  El làtex és una suspensió de partícules del cautxú a l'aigua. La seva recol·lecció s'aconsegueix l'arbre Hevea Brasilensis
  en fer incisions angulars en l'escorça en forma de V, procés denominat 'sagnat'. Darrere de l'escorça hi uns gots per on flueix el làtex, en fer-li un mínim tall raja el làtex cap a fora. Un arbre pot donar làtex durant més de 15 anys.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • Sistema pantaló

  Sistema pantaló

  El SISTEMA PANTALÓ.
  Ofereix un confort perfecte per a un llit de matrimoni amb els avantatges d'un llit individual.

  Es tracta d'un sol nucli amb un tall vertical de 75 cm a la zona de la capçalera per poder articular de forma individual, opció també disponible per zona de cap i peus "Doble Pantaló".

 • antibactèries fungicides

  antibactèries fungicides

  El làtex té propietats naturals antibacterianes i fungicides, evita la proliferació d'àcars en el nucli. 

 • Sistema Duo

  Sistema Duo

  El SISTEMA DUO un sistema independent, per a cada cos, però unit al mateix temps.

  Dos matalassos individuals units mitjançant una cremallera situada a la zona central d'unió entre ambdós, permet articular de forma independent cada matalàs mantinguen-los units.

 • Talalay Soft

  Talalay Soft

  Excelent adaptabilitat en superfície amb la mínima pressió sobre la circulació sanguínia i sobre la nostra fisonomia, gràcias al procés exclusiu de fabricació del làtex Talalay. 

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Disseny Articulat

  Disseny Articulat

  Disseny per una perfecte articulació sobre una base articulada. 

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Teixit Elastan

  Teixit Elastan

  El teixit Elastan ajuda a potenciar al màxim les excel·lents qualitats del làtex Talalay, aconseguint una perfecta adaptabilitat en el conjunt del descans. 

 • Dunlop Foam

  Dunlop Foam

  Material cel·lular d'última generació, d'alta densitat les qualitats del qual ofereixen un confort ferm, un suport adequat del cos i un microclima ideal.

  S'empra de forma habitual com a complement o base en els matalassos, aportant més fermesa en la seva base, però mantenint unes bones qualitats físiques pel descans com transpiració, durabilitat, etc. Encara que també es pot utilitzar com a nucli únic per a matalassos d'encoixinats de viscoelàstica, resultant models d'un confort més ferm.

 • Confort Temperatura

  Confort Temperatura

  Gràcies a l'exclusiva estructura de cèl·lula oberta de làtex Talalay, el nucli es manté ventilat durant el descans mantenint la temperatura ideal.

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

Un matalàs per als més fidels al làtex de qualitat

El làtex encara perdura en el mercat i algun model com l'Atlantis hi perdurarà per sempre. Es tracta d'un matalàs extremadament adaptable, capaç de resseguir i dibuixar qualsevol silueta a la perfecció. L'Atlantis normal està fabricat amb el sistema Talalay, que és el millor que existeix, ja que fa els matalassos més esponjosos i també més adaptables, aconseguint una absència total de pressions, quedant el pes totalment repartit i una columna completament alineada.

Matalàs molt aconsellat per a llits articulats amb motor o manual gràcies a la seva facilitat de ser doblegat i adaptat a qualsevol forma o postura. Existeix en dos gruixos, 19 cm i 21 cm i en diferents dureses.

El model Atlantis només es pot col·locar sobre bases de làmines flexibles i molt transpirables, ja que són escumacions de làtex, que per més naturals que siguin, requereixen molta transpiració.

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )