Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Triumph Medium

Dunlopillo

Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Triumph Medium

 • Teixit Damasco-Strech
 • Fermesa
                     
  5/8 Mitja
 • Gruix 29 cm

Configura el teu producte

 • 80 90 100 105 135 140 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

  Preu: 876,00 € 788,40 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 2 setmanes i 1 dies

Triumph Medium

La tecnologia de la molla

El model Triumph es presenta com un producte d'estetica i disseny tradicional però amb apunts de tecnologia d'avantguarda en els materials utilitzats en la recerca d'un confort de màxima qualitat.

Exteriorment l'estètica resulta una clara referència a les línies rectes i contrastos en els colors , però sense oblidar els detalls com les nanses decoratives verticals brodades amb el nom del model.

D'altra banda el seu nucli de molla ensacada disposat en forma de bresca i de menor diàmetre individual de la molla, permet disposar de major nombre de molles que propicien un nucli de major fermesa amb les màximes qualitats de durabilitat i adaptabilitat. Per afavorir suavitat en superfície d'aquest model s'encoixina el teixit amb làtex ultraconfort que  assegura la sensació de suavitat i recolliment habitual en un matalàs de làtex.

Tradició i avantguarda, tot en un

El model de matalàs Dunlopillo Triumph Medium es presenta com un producte d'estètica i disseny tradicionals, però amb apunts de tecnologia d'avantguarda en els materials utilitzats en la recerca d'un confort de màxima qualitat.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • Encoixinat amb Làtex

  Encoixinat amb Làtex

  Encoixinat amb làtex que evita la proliferació d'àcars i bactèries, i proporciona suavitat extra a les fibres naturals. 

 • Molla Panal System

  Molla Panal System

  Molla ensacada independent posada de forma de bresca que reacciona individualment a les zones de descans al rebre el pes del cos.   1200 molles en un nucli de 150x200 cm.

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Dunlop Foam

  Dunlop Foam

  Material cel·lular d'última generació, d'alta densitat les qualitats del qual ofereixen un confort ferm, un suport adequat del cos i un microclima ideal.

  S'empra de forma habitual com a complement o base en els matalassos, aportant més fermesa en la seva base, però mantenint unes bones qualitats físiques pel descans com transpiració, durabilitat, etc. Encara que també es pot utilitzar com a nucli únic per a matalassos d'encoixinats de viscoelàstica, resultant models d'un confort més ferm.

Whatsapp