Matalàs de molles ensacades Hypnos Eminence

Hypnos

Matalàs de molles ensacades Hypnos Eminence

  • Altura 36 cm
  • 75 80 90 100 120 135 140 150 160 180 200
  • 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo) 220 220 (Duo)

MATALAS EMINENCE

Característiques: 

El matalàs conté pèl de cavall i llana de xai que envolten un conjunt de molles ensacades. Cada molla ensacada proporciona un suport progressiu.

Les tres files laterals cosides a mà ofereixen un suport óptim i augmenten la durabilitat del llit.

Disponible en Suau, Mig, Ferm i Extra-Ferm.

Els llits Hypnos:
 
Cadascun dels llits Hypnos és una creació a mida, fabricada a mà es converteix en una obra mestra combinant la tradició amb la constant innovació. Gràcies a l'ús de molles ensacades que redueixen la pressió i dels materials més luxosos, hypnosBedsLtd té la reputació de fabricar els llits més cómodes del món.
 
L'incomparable qualitat, bellesa i confort d'aquests llits triats per la Casa Reial Britànica es poden trobar en les millors cases i hotels de tot el món. 
 
Un matalàs canapé fet a mà compleix les seves necessitats exactes i ha estat dissenyat per poder treballar en perfecta harmonia. Només has de seleccionar el llit més cómode i segur, adaptant-se sempre a les seves necessitats exactes - el llit pot arribar a ser tant individual com vosté. 

Fet a mida:

Hypnos pot fer qualsevol mida o forma de llit per satisfer les nostres necessitats exactes. Ja no només per a persones altes, sinó tambè per donar cabuda a nens o amb curves cóniques per atracar un vaixell o un matalàs de forma especial per cadascún dels racons.  

Diseny personalitzat:

Personalitza l'aparença del teu llit amb una varietat d'estils per crear un magnífic dormitori amb tocs únics. Tria un dels nostres canapes tradicionals amb base profunda i seleccioni rodes cromades, potes o un un perfecte canapé faldilla. Alternativament, pot triar el nostre modern canapé i seleccioni una de les nostres potes de diseny.

Matalàs de molles ensacades Hypnos Eminence - Hypnos

Whatsapp
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 488 )