Matalàs de molles ensacades Hypnos Monarch Supreme

Hypnos

Matalàs de molles ensacades Hypnos Monarch Supreme

  • Teixit Damasc: Viscosa i llana

Configura tu producto

  • 75 90 100 120 135 140 150 160 180 200
  • 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo) 220 220 (Duo)

Entrega aprox. 12 setmanes i 6 dies

MATALAS MONARCH SUPREME

Característiques:

Hi ha una varietat de nivells de confort Mig o més Ferm per satisfer les seves necessitats de comoditat personal.

Els dos costats del matalàs contenen capes naturals, suaus i transpirables amb bamboo, llana orgànica i alpaca, que ajuden a regular la temperatura del cos, relaxar els músculs  per poder dormir fresc i sense pressions

Tela de  damasc belga per proporcionar una superfície suau i fresca, 

Els llits Hypnos:

Cada llit Hypnos és una creació a mida, fet a mà a la perfecció  una obra mestra. Combina tècniques tradicionals amb una innovació constant, i utilitza de molles ensacades i els millors materials naturals  per un alliberament de pressió, Hypnos té una reputació de fer els llits més cómodes del món.

La qualitat sense iguals, comfort de luxe i la bellesa atemporal d'aquests llits Royally figuren a tot el món, a les millors cases, palaus i hotels.

Fets a mà per a les necessitats de cada client

Un matalàs Hypnos i un canapé han estat dissenyats per treballar en perfecta harmonia. Seleccioni el llit més cómode i adapti'l a les seves necessitats exactes. Un llit pot ser tant individual com vosté. 

Fet a mida: Hypnos pot fer qualsevol mida o forma de llit per satisfer les necessitats més exigents. Més llarg per a les persones més altes; més amples per fer-hi cabre els nens; amb forma cónica per tenir lloc en un iot o un matalàs amb cantos arodonits per poder-hi cabre en qualsevol racó. 

Un disseny personal: personalitza l'aparença del teu llit entre una gamma de canapés i capçals per crear una impressionant obra d'art dins el dormitori. Cada canapé i capçal es pot tapissar amb els nostres teixits jacquard. Pot  escullir el nostra canapé alt de molles ensacades i seleccioni entre potes cromades, de fusta o amb rodes . Alternativament pot escullir el nostre canapé fixe i modern amb qualsevol de les potes de disseny.

 

 

Matalàs de molles ensacades Hypnos Monarch Supreme - Hypnos

Whatsapp