Matalàs de molles ensacades Schramm Divina Camel

Schramm

Matalàs de molles ensacades Schramm Divina Camel

 • Altura 30 cm
 • Adaptabilitat
                     
  10/10 Alta
 • Matalassos Mythos y Divina Només es venen amb bases Schramm
 • 80 90 100 120 140 152 160 180 183 193 200
 • 190 200 203 210 213 220

Una nova dimensió en el descans

La nova versió matalàs Divina Camel conté una capa de farciment d'aprox. 2.200 grams de llana de camell (a 100 x 200 cm) La capa de llana de camell garanteix un clima perfecte per dormir, tant a l'estiu com a l'hivern. El pèl de camell permet una regulació de la temperatura particularment bona. Com els camells en el desert: de 10 a gairebé 50 graus centígrads.

90 anys de tradició artesanal. Cinc anys de desenvolupament i treball dur: DIVINA, la fantàstica producció del matalàs ofereix nous estàndards Europeus amb el seu increment en confort.

DIVINA està disponible en 5 tensions( fermeses) de molles diferents. La funcionalitat artesanal, la flexibilitat natural i el clima incomparable del llit estan destinats a un tipus de públic amb alta exigència de confort i luxe.

Les noves molles ensacades temperades al forn estan fetes d'acer el qual ha estat retorçat en 9 voltes, que proporcionen la dinàmica que fa que sigui suau i flexible.

Els excel·lents encoixinats fets amb llana de camell, llana d'ovella i també lyocell o kapok (a petició expressa) són perceptibles per a ser experimentats amb tots els sentits.

Matalàs de molles ensacades Schramm Divina Camel - Schramm

 • Adaptació del cos (versió)

  Adaptació del cos (versió)

  5 combinacions de molles  de diferents tipus en tota la llargada del matalàs, depenent de la sensabilitat  i del benestar o be del pes corporal:

  Versió 1: menys de 55 Kg.
  Versió 2: de 50 Kg a 75 Kg.
  Versió 3: de 65 Kg a 90 Kg.
  Versió 4: de 80 Kg a 125 Kg.
  Versió 5: a partir de 120 Kg.

  Les versions són orientatives, per exemple si vostè pesa 55 Kg. pot triar la versió 1, per un primer contacte més suau i un descans adaptable o la versió 2, per un primer contacte suau i un descans més ferm.

 • Formar i temperar la molla

  Formar i temperar la molla

  Formar la molla
  Per formar la molla s'ha de sotmetre el fil d'acer a un procés especial que fa que l'estructura molecular de l'acer es transformi perdent certes característiques originals. El resultat és una molla d'aparença òptica perfecta però ha perdut la permanència en dinàmica i elasticitat.

  Temperar la molla
  Per a retornar-li a la molla formada la seva màxima dinàmica y potència és imprescindible temperar-la desprès de la seva formació. Per fer-ho, s'escalfen les molles amb electromagnetisme o al forn a altes temperatures provocant que l'acer recuperi la seva estructura molecular i la seva total funcionalitat inicial. Desprès de temperar la molla recupera tot el dinamisme i elasticitat de manera permanent i és ara quan la molla està en condicions de complir amb les altes exigències d'un matalàs.

  Qualitat de la molla
  Schramm utilitza únicament molles temperades al forn per tots els seus matalassos de gama superior i les seves bases, ja que aquest és l'únic procés que garanteix que la molla conservi en el temps la seva elasticitat i potencia.

  Durant el procés de temperat, les molles de Schramm son sotmeses en paral·lel a un procés de desmagnetització.

  Qualitat d'acabats
  Schramm és un dels únics fabricants europeus que encara treballa els matalassos de molles ensacades de forma artesana, a mà. Està clar que aquest mètode és més complicat i costós... però és imprescindible per raons de qualitat. Avui en dia els matalassos de molles ensacades es fabriquen de forma industrial, però si les molles s'han de temperar seguint totes les lleis de l'ofici no és correcte fabricar-les d'aquesta manera. Per respecte al valor de la qualitat, Schramm només utilitza molles temperades, això significa que els matalassos de molles ensacades requereixen sempre un acabat artesà.

 • El clima per dormir

  El clima per dormir

  L'ésser humà perd un promig de mig litre de líquid cada nit. Si bé la roba de dormir i la roba de llit absorveixen part de la transpiració, la ventilació apropiada del matalás compleix el paper més destacat en el transport de la humitat no només durant el dia, sinó especialment mentre vosté dorm.

  El bon dormir requereix aire
  Una circulació perfecta de l'aire constitueix el requeriment fonamental perquè l'ambient al llit sigui agradable i sa. La ventilació del matalàs no només permet un equilibri natural de la temperatura sinó que tambè fa possible que la humitat que es genera durant el son s'evapori d'inmediat.

  El bon dormir necessita a Schramm
  Schramm li garanteix la lliure circulació de l'aire en els seus matalassos: El sistema per dormir d'Schramm permet la lliure circulació de l'aire en totes direccions. Si vosté canvia de posició en un llit d'Schramm, es genera una pressió o aspiració d'aire a través del matalàs i somier que no dona cap oportunitat a la formació d'estancamients d'humitat o condensació d'aigua.

  El bon dormir requereix perfecció
  Amb el fi d'obtenir la màxima circulació d'aire possible, Schramm decideix adherir els materials d'encoixinat. Per això els materials d'encoixinat d'Schramm no estan recoberts d'una capa de cola, sinó que permeten el màxim transport d'aire. En comptes d'adherir-se, les capes d'encoixinat s'uneixen mitjançant una costura artesanal d'alta qualitat. Així els materials es conjuguen de forma ideal conservant la seva naturalesa original.

  Aquest detall, concebut a la perfecció és un dels responsables del incomparable clima de son excepcional del sistema Schramm.

 • Calitat Única

  Calitat Única

 • Ecològic i Sostenible

  Ecològic i Sostenible

 • Materials Exclusius

  Materials Exclusius

 • Millor clima de descans

  Millor clima de descans

 • Zona Adaptable de les Espatlles

  Zona Adaptable de les Espatlles

 • Personalització de Zones Adaptables

  Personalització de Zones Adaptables

El Matalàs Divina Camel

No és que es pugui afegir molt més a l'actual Matalàs Divina 80, quan pronunciem la paraula Divina de Schramm són paraules majors però en afegir aquesta gran quantitat de llana de camell estem oferint un plus de tot, de transpiració a l'estiu i hivern, de confort i bones sensacions, només cal llançar-se, donar el pas i gaudir del millor descans tant si són pesos ploma o pesos pesats.

Whatsapp
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 488 )