Matalàs de molles ensacades Sonpura Royal

Sonpura

Matalàs de molles ensacades Sonpura Royal

 • Adaptabilitat
                     
  5/10 Mitja
 • Fermesa
                     
  6/8 Mitja-Ferma
 • 80 90 105 135 150 160 180 200
 • 180 190 200 210

El matalàs Royal de Sonpura està compost d'un nucli Multisac Micro de 1600 Micromolles ensacades ( mida de 150x190), que ofereix una perfecta independència dels dorments.

TEIXIT TENCEL

Higiene i protecció

Fibra ecològica amb propietats termorreguladores i excel·lent capacitat d'absorció de la humitat. Aquesta fibra prevé el creixement de bacteris i àcars reduint l'aparició d'al·lèrgies.

VISCOELASTICA

Material termosensible

S'adapta totalment al cos per reacció a la temperatura corporal. La viscoelàstica també redueix els punts de pressió, afavorint la circulació de la sang.

BODITECH PLUS HR35 Kg/m3

Un bon suport

Material d'alta densitat i resistència que aporta un gran suport i adaptabilitat.

FIBRES NATURALS

Cotó i Lli

Les fibres de cotó i lli tenen propietats termoreguladores per el que absorbeixen la humitat del cos potenciant la sensació de frescor i benestar.

 

Adequat per dorments d'un pes superior als 100 kg.

Pot anar sobre de qualsevol base, encara que per als matalassos de molles s'aconsella que la base sigui també de molles per donar més confort i allargar la vida del matalàs.

Matalàs de molles ensacades Sonpura Royal - Sonpura

 • Tacte Seda

  Tacte Seda

  Teixit de tacte agradable i sedós.

 • Doble cara

  Doble cara

  Permet dormir por les dues cares, allargant la vida del matalàs.

 • Sistema Compac

  Sistema Compac

  Indeformable i confortable, marc de reforç de Microsil que recobreix la carcassa de molles ensacades. Ultracompacte per els 6 costats, garanteix una major estabilitat i vida útil del matalàs.

 • Densitech HR 35Kg/m3

  Densitech HR 35Kg/m3

  Material d'alta densitat i resistència que aporta un gran suport i adaptabilitat.

 • Viscoelàstica

  Viscoelàstica

  Millora la qualitat del descans. Material termosensible que s'adapta perfectament al cos, afavorint una millor circulació sanguínea gràcies a la disminució dels punts de pressió.

 • 1600 micromolles ensacades

  Nova disposició de les molles en forma de panell d'abella per una PRECISIÓ TOTAL

  (mida de 150x190)

 • Fibres naturals

  Fibres naturals

  Cotó i lli
  Per les seves propietats termoreguladores, aquests materials absorbeixen la humitat del cos potenciant la sensació de frescor. El cotó al seu torn, aporta suavitat, adaptabilitat i millora la transpiració del matalàs.

 • Encoixinat Softbalance amb efecte ambolcallant

  Encoixinat Softbalance amb efecte ambolcallant

  Per un benestar de somni. Material molt suau i adaptable que no exerceix cap punt de pressió sobre el cos. Aporta un agradable confort, millorant la circulació sanguínia i la relaxació general del cos. És un material totalment transpirable, això fa que s'eliminin amb facilitat la sudoració mantenint el matalàs més fresc i saludable.

 • Fibra antialèrgica i antifloridura

  Fibra antialèrgica i antifloridura

  Abosorbeix la humitat.

Matalàs de molles ensacades

El Sonpura Royal és un dels matalassos de micro molles de Sonpura que aconsegueix una fermesa força alta, gràcies als materials utilitzats per al recobriment de les molles i les combinacions d'aquests materials amb les dues capes de producte natural, com són el cotó i el lli.

Les molles en forma de rusc d'abelles tenen una col·locació peculiar que fa que sigui mes fàcil fabricar un matalàs més ferm que suau. El motiu d'aquesta situació és que quasi no queden espais lliures entre elles.

Aquest tipus de matalàs és més aconsellable per a persones de pes superior a la mitjana.

 

Whatsapp
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 488 )