Matalàs de molles ensacades Spaldin Smorelife Firm

Spaldin

Matalàs de molles ensacades Spaldin Smorelife Firm

  • Altura 25 cm
  • 90 105 135 150 160 180
  • 180 190 200

Molla contínua de plàstic reciclat i material conductiu Graphcool

DISSENY REVOLUCIONARI - PATENT PENDING

Regulació tèrmica: Conté GraphCool, memory foam d'estructura cel·lular oberta millorada tèrmicament amb l'integració de partícules de grafeno super conductives. El grafeno millora exponencialment la dissipació de calor quan l'escuma es comprimeix, normalment mitjançant el pes de les persones. Tal compressió permet la transferència del calor a través de les partícules cap a les parts de l'escuma sense comprimir, a on el calor pot ser alliberat a través de la convecció. 

Circulació d'aire constant: Les molles ensacades i sobretot les molles contínues de plàstic reciclat que monten els matalassos moreLife, permeten un flux d'aire constant a l'interior del matalàs ajudant a la dissipació del calor i a la creació d'un clima per un descans molt més sec i net. 

Gran confort i millor suport: La construcció multicapa utilitzant diferentes molles i escumes tècniques permet un gran confort gràcies a un alineació perfecte de la columna i una agradable sensació deguda a l'alliberament dels punts de pressió. 

Eco-Friendly: Primer matalàs del mercat que utilitza materials reciclats, a més a més d'escumes produïdes a base d'olis vegetals. 

Certificat per un laboratori extern com "Excelent" en grau de confort tèrmic amb un 1 en una escala del 0-1.  

 

Matalàs de molles ensacades Spaldin Smorelife Firm - Spaldin

Whatsapp
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 488 )