Matalàs infantil Spaldin Youth Confort Micromuelles

Spaldin

Matalàs infantil Spaldin Youth Confort Micromuelles

  • Gruix 25 cm

Configura el teu producte

  • 80 90 100 105
  • 190 200

  Preu: 650,00 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 2 setmanes i 1 dies

1. Ergonomia adequada per a pesos inferiors als habituals en persones adultes.

2. Confort Tèrmic idoni per sudoracions pròpies tant del públic infantil com del juvenil.

• Propietats sedants i lleugerament hipnòtiques: L'oli essencial de nerolí és un dels olis més cars del món. S'extreu de la flor del taronger i exerceix una acció calmant que restableix l'equilibri mental. És un perfecte aliat per als casos de tensió nerviosa i insomni ja que ajuda a agafar el son amb major rapidesa i evita gran part de les interrupcions del son durant la nit. El fresc i dolç perfum del Neroli ajuda a més, a aixecar l'ànim.

• Màxima eliminació d'humitat: Gràcies a la seva estructura revolucionària tipus gemma, el material reticular utilitzat en els matalassos de la línia S Youth Comfort permet un flux d'aire constant a l'interior del matalàs el que aconsegueix que s'assequi gairebé immediatament després de ser exposat a qualsevol tipus d'humitat. Aquest tipus de escumes, van ser originalment dissenyades per al seu ús a l'aire lliure suportant pluja, neu o rosada.

• Control de la temperatura: El tractament del material vesc elàstic convertint-lo en un material de canvi de fase permet millorar exponencialment les capacitats tèrmiques d'aquest material. El material PCM microencapsulat d'origen natural modificat tèrmicament, té la capacitat d'absorbir sense escalfar-se, la calor que desprenen els cossos i d'alliberar-quan és necessari. Això permet un perfecte control de les variacions tèrmiques, aconseguint així sempre una temperatura òptima per dormir.

• Molt més natural: En incorporar PCM s d'origen vegetal dins d'una espumació premium "plant based", augmenta el percentatge de components naturals del producte. • • • • •

Teixit Luxury sense encoixinar de 442 gr. compost per 16% Lyocell 1% elastà el 64% Poliester 19% Viscosa.

4 cm de Material Visco Azahar amb densitat 50 kg / m3 i fermesa de 0.9 kPa.

2 cm de Micromolles ensacades

14 cm de HR amb densitat 25 kg / m3 i fermesa 2.8 KPa.

Matalàs infantil Spaldin Youth Confort Micromuelles - Spaldin

Matalàs infantil

Després de pensar i reflexionar setmanes i mesos sobre el descans dels nens que passen del bressol al primer llit de la seva vida i després de fer diverses proves amb Spaldin, s'ha arribat a la solució absoluta. Tenint en compte que els nens creixeran, s'ha assegurat que el seu matalàs serà adaptable des dels 3 fins als 12 anys.

El matalàs infantil Spaldin Youth Confort Micromuelles és un matalàs que s'adapta a qualsevol base, somier o moble ja que no cal donar-li la volta mai. Tenint en compte tots els gustos i preferències, s'han creat dues versions amb una varietat entre elles: una és totalment d'Hr reticulat de gran qualitat mentre que a l'altra versió se li treu una de les capes d'Hr substituint-la per una de micro-molls de 2 cm.

Les dues versions són igual d'adaptables per a un nen de 3 anys que per a un nen de 12 anys. Els matalassos estan dissenyats de tal manera que actuen les diferents capes a mesura que vagin augmentant de pes.

Amb aquests matalassos s'arriba a proporcionar el mateix confort a un nen petit que a un adult, cosa que fins avui dia no s'havia aconseguit.

Whatsapp