Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Advance Tap Motor Recomanat

Dunlopillo

Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Advance Tap Motor

Recomanat
 • Gruix 15 cm
 • El preu no inclou potes (Per triar potes veure prodcutes relacionats)
 • 80 90 100 105 135 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

Somier Magnus Elèctric Entapissat

Fabricat en fusta de faig laminada i vaporitzat, com tots els bastidors dels somiers Dunlopillo, però amb 3.5 cm de gruix i 15 cm d'alt, fa d'aquest somier un producte únic al mercat i resistent a qualsevol tipus de pes extrem. A més de tenir els últims sistemes per al descans en làmines, ròtules i altres components, amb una estètica ciutat i avantguardista amb cantoneres acabades en fusta, aquest producte és el perfecte complement de descans per a un matalàs Dunlopillo.

característiques:

 • Bastidor: Fabricat en laminat de faig vaporitzat de 15 cm d'altura i 3,5 de gruix amb cantonades en fusta massissa. Acabat entapissat.
 • Rótules: Fabricades en Hytrel, amb control de confort individual de tres posicions.
 • Làmines: Fabricades en fibra de carboni.
 • Articulacions: Fabricades en laminats de faig amb acabat entapissat.

Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Advance Tap Motor - Dunlopillo

 • Faig vaporitzat

  Faig vaporitzat

  La base principal dels nostres somiers es distingeix per la fabricació de bastidors, articulacions i làmines amb laminats vaporitzades de faig que asseguren la màxima qualitat i rendiment. 

  Es distingeix per la fabricació natural amb les màximes qualitats de confort per el conjunt de descans. Afegeixen més naturalitat al conjunt amb les màximes qualitats.

 • Llum de cortesia

  Llum de cortesia

  Aquesta il·luminació led va integrada en la part inferior de la carcassa del motor i s'activa des del comandament, generant una llum de cortesia per evitar accidents en la foscor.

 • Ròtules Hytrel

  Ròtules Hytrel

  Hytrel posseeix les millors propietats del plàstic combinades amb les del cautxú natural, proporciona flexibilitat i resistència, gran elongació i manté les seves propietats per més temps. 

 • Control Confort

  Control Confort

  Cada ròtula de forma independent disposa d'un regulador de tres posicions que permet regular la fermesa. Podent calibrar per igual a tot el llit o de manera diferent a cada zona.

 • Sistema Bluetooth

  Sistema Bluetooth

  Els motors disposen de tecnologia Bluetooth 4.0 que permeten connectar el comandament sense fils o dispositius mòbils sense interferències i amb més precisió, reaccionant de manera immediata a les ordres de posicionament.

 • Fibra de Carboni

  Fibra de Carboni

  L'evolució dels materials ens porten a poder crear làmines de fibra de carboni que ens permeten millorar el rendiment en confort i elasticitat. Amb les perforacions millorem la transpiració.

 • Economitzador Energètic

  Economitzador Energètic

  Quan els motors deixen d'usar-se passen automàticament a un estat de parada, en la qual no consumeixen corrent elèctric malgrat estar connectats a la xarxa, permetent un mínim consum.

 • Dorsal Punch

  Dorsal Punch

  Situats a la zona dorsal i amb forma arrodonida són una excel·lent alternativa a les làmines, permeten una major mobilitat i mínima pressió en una zona delicada com espatlles i dorsals.

 • Remot de Control

  Remot de Control

  Dunlopillo disposa de dues aplicacions (Advance i Essential) per a plataformes iOS i Android que permeten controlar els moviments del somier mitjançant tauletes i telèfons intel·ligents "smartphones".

 • Sistema IZ5

  Sistema IZ5

  IZ5 (Sistema Independent de Cinc zones)
  Realitza un ajust independent a les zones més importants del nostre cos a l'hora de descansar. Li permet ajustar el seu llit a la posició desitjada, ja sigui en la part del capçal o dels peus.

 • Baixada Electrònica Independent

  Baixada Electrònica Independent

  Una carcassa a manera de bateria on es connecta l'endoll del motor, permet baixar el somier en cas de fallada de la xarxa elèctrica permetent tornar a la posició plana de descans.

 • Flexibility Action

  Flexibility Action

  Gracies a les Ròtules de Cautxú SBS i Hytrel, aquest sistema manté una flexibilitat constant i equilibrada, donant el suport i adaptabilitat segons la forma i pes de cada part del cos.

 • Baixada Mecànica Emergència

  Baixada Mecànica Emergència

  En cas de fallada de la xarxa elèctrica el motor incorpora una clau en forma de S que s'introdueix dins d'una ranura en el mateix motor, permetent baixar a la posició de descans de forma mecànica.

 • Herraje Reforzado Movimiento

  Herraje Reforzado Movimiento

  La ferramenta dissenyada en exclusiva per Dunlopillo amb reforç lateral, es ajudat per un conjunt mecànic de rodes que efectua en els nostres somiers el moviment precís per cada moment. 

 • Llenterna

  Llenterna

  El comandament disposa d'una llanterna led integrada a la mateixa carcassa que amb prémer un botó ens il·lumina com una llanterna convencional.

El somier que es pot calibrar com es vulgui

El somier articulat Magnus Advance Elèctric Entapissat de la marca Dunlopillo porta incorporat a la zona dorsal el sistema Dorsal Punch. Es tracta d'una excel·lent alternativa a les làmines, que li permet una major mobilitat i una mínima pressió en una zona delicada com les espatlles i l'esquena. Juntament amb el sistema de Ròtules de Hytrel i el sistema FlexAction manté una flexibilitat constant i equilibrada, podent calibrar per igual a tota la llargada del llit o de diferent forma a cada zona.

Dotat pel Sistem IZ5, amb 5 plans d'ajust, el somier articulat Magnus Advance Elèctric Entapissat li permet adaptar el seu llit a la posició desitjada. A més, de manera independent, cada ròtula disposa d'un regulador de tres posicions que permet regular la fermesa i calibrar per igual en tot el llit o de diferent forma a cada zona per concedir la major adaptació i un confort superior.

Els motors disposen de la tecnologia Bluetooth 4.0 que permeten el canvi de posició a través de comandament sense fil o dispositius mòbils sense interferències i amb més precisió.

Per a nosaltres és un dels millors somiers articulats, gràcies a la seva resistència i durabilitat.

Whatsapp
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /var/www/html/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 490 )