SOVEREIGN TOPPER

  • Altura 6 cm
  • Teixit Damasc
  • 75 80 90 100 120 135 140 150 160 180 200
  • 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo) 220 220 (Duo)

Característiques: 

El luxós topper conté pèl de cavall suau i transpirable i llana de xai que ajuden a regular la temperatura corporal. Està cobert amb una capa de Damasc Belga amb infusió de llana i amb el brodat de Royal Crest i la marca Hypnos. 

Els llits Hypnos:

Cada llit Hypnos és una creació a mida, fabricada a mà es converteix en una obra mestre combinant la tradició amb la constant innovació. Gràcies a la utilització de molles ensacades que redueixen la pressió i dels materials més luxosos, HypnosBedsLtd té la reputació de fabricar els llits més cómodes del món. 

L'insuperable qualitat, comfort i bellesa d'aquests llits triats per la Casa Real Britànica es poden trobar en les millors cases i hotels de tot el món. 

Un matalàs i un canapé fet a mà compleix les seves necessitats exactes i ha estat dissenyat per poder treballar en perfecta harmonia. Només ha de seleccionar el llit més cómode i segur, adaptant-se sempre a les seves necessitats exactes - el llit pot arribar a ser tant individual com vosté.

Fet a mida: Hypnos pot fer qualsevol mida o forma de llit per satisfer les vostres necessitats exactes. Ja no només per a persones altes sinó també per donar cabuda a nens o amb curves cóniques perquè hi càpiga en un vaixell o un matalàs de forma especial per a cadascún dels racons.

Diseny personalitzat:

Personalitza l'aparença del teu llit amb una varietat d'estils i sofa-llits per crear un magnífic dormitori amb tocs únics. Trii un dels nostres canapes tradicionals amb base profunda i seleccioni rodes cromades, potes o un perfecte canapé faldilla. Alternativament, pot triar el nostre modern i superficial canapé i seleccionar una de les nostres potes de diseny stand-out. 

SOVEREIGN TOPPER - Hypnos

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )