Topper Dunlopillo Advance Latex Talalay

Dunlopillo

Topper Dunlopillo Advance Latex Talalay

  • Altura 9 cm
  • 80 90 100 105 135 140 150 160 180 200
  • 180 190 200 210

Característiques

Planxa: Làtex Talalay

Funda: Encoixinada

Acabat: doble rivet

 

Per col·locar sobre del seu matalàs actual.

Si el seu actual matalàs es massa ferm, o li provoca dolors a les espatlles o als malucs, o es tou..., en definitiva, si desitja canviar el confort sense canviar el seu matalàs, ara te una solució.

 

 

Atenció Fundes

Sobre petició per correu electrònic info@dormitum.com es pot acabar en qualsevol de les fundes dels nostres models de matalassos.

La confecció d'aquest topper en els models de funda: Royal Arte , Royal Arte Motion, i Luxor es realitzarà amb el teixit dels respectius models però amb l'encoixinat i dibuix del model Royal.

Topper Dunlopillo Advance Latex Talalay - Dunlopillo

  • Látex Talalay

    Látex Talalay

    El làtex és una suspensió de partícules del cautxú a l'aigua. La seva recol·lecció s'aconsegueix l'arbre Hevea Brasilensis
    en fer incisions angulars en l'escorça en forma de V, procés denominat 'sagnat'. Darrere de l'escorça hi uns gots per on flueix el làtex, en fer-li un mínim tall raja el làtex cap a fora. Un arbre pot donar làtex durant més de 15 anys.

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )