Topper Hypnos Topper eminence

  • 75 80 90 100 120 135 140 150 160 180 200
  • 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo) 220 220 (Duo)

El Topper:


Conté un luxe amb característiques de Làtex suau i transpirable i llana per regular la temperatura del cos. Està cobert amb una llana damasco belca amb un brodat de l'emblema real i el nom de Hypnos. 

 

 

Els llits Hypnos:
 
Cadascun dels llits Hypnos és una creació a mida, fabricada a mà es converteix en una obra mestra combinant la tradició amb la constant innovació. Gràcies a l'ús de molles ensacades que redueixen la pressió i dels materials més luxosos, hypnosBedsLtd té la reputació de fabricar els llits més cómodes del món.
 
L'incomparable qualitat, bellesa i confort d'aquests llits triats per la Casa Reial Britànica es poden trobar en les millors cases i hotels de tot el món. 
 
Un matalàs canapé fet a mà compleix les seves necessitats exactes i ha estat dissenyat per poder treballar en perfecta harmonia. Només has de seleccionar el llit més cómode i segur, adaptant-se sempre a les seves necessitats exactes - el llit pot arribar a ser tant individual com vosté. 
 

  • Fet a mida: Hypnos pot fer qualsevol mida o forma de llit per satisfer les nostres necessitats exactes. Ja no només per a persones altes, sinó tambè per donar cabuda a nens o amb curves cóniques per atracar un vaixell o un matalàs de forma especial per cadascún dels racons.  
  • Diseny personalitzat: Personalitza l'aparença del teu llit amb una varietat d'estils i sofa-llits per crear un magnífic dormitori amb tocs únics. Tria un dels nostres canapes tradicionals amb base profunda i seleccioni rodes cromades, potes o un un perfecte canapé faldilla. Alternativament, pot triar el nostre modern i superficial canapé i seleccioni una de les nostres potes de diseny stand-out. 

Topper Hypnos Topper eminence - Hypnos

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )