Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Royal Arte Motion Recomanat

Dunlopillo

Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Royal Arte Motion

Recomanat
 • Altura 28 cm
 • Teixit 100 % viscosa
 • Adaptabilitat
                     
  5/10 Mitja
 • Fermesa
                     
  6/8 Mitja-Ferma
 • 80 90 100 105 135 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

Tecnologia articulada adaptada al disseny artesà.

La distinció del disseny artesà en el seu descans

Royal Art Motion

Les mans més expertes es disposen per crear i desenvolupar aquest model de gamma alta, una autèntica obra d'art en si mateixa. Un matalàs fet totalment a mà de la forma més tradicional que s'ha realitzat durant anys, incloent una a una cada capa de fibres naturals dels seus encoixinats i complementat el seu confort amb la millor qualitat de les molles ensacades en teixit de cotó 100%.

El disseny exclusiu del nucli, permet adaptar un acabat artesà i clàssic (com el del capitoné) al conjunt de descans articulat. mantenint les mateixes propietats excepcionals que un model clàssic proporciona per al descans, però amb els avantatges d'un matalàs articulat.

La unió d'aquestes fibres naturals es realitza amb el sistema capitoné, característic en aquest tipus de models, travessant amb una agulla de cap a cap el nucli de molles unint les dues parts amb una cinta i tancant-la a la part exterior amb botons de cotó. Amb això evitarem el desplaçament de les fibres i oferirem la característica estètica i confort del capitoné, aconseguint així un resultat de gran qualitat.

 
El doble rivet que envolta al matalàs permet donar-li el toc de distinció, unit al teixit 100% de viscosa destinat a matalassos de més alta gamma.

El Royal Art Motion està dissenyat per a una perfecta articulació sobre base articulada.

Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Royal Arte Motion - Dunlopillo

 • Confort Temperatura

  Confort Temperatura

  Gràcies a l'exclusiva estructura de cèl·lula oberta de làtex Talalay, el nucli es manté ventilat durant el descans mantenint la temperatura ideal.

 • Pur descans

  Pur descans

  Dunlopillo ha creat aquest sistema utilitzant les millors tècniques de fabricació amb matèries primeres de màxima qualitat. Amb la unió d'ambdós ha nascut el PUR DESCANS de Dunlopillo. La combinació de molles ensacades i planxes de làtex Talalay permeten al nucli airejar amb major facilitat i afegeix més elasticitat al bloc, reaccionant instantàniament el moviment.

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

 • Látex Talalay

  Látex Talalay

  El làtex és una suspensió de partícules del cautxú a l'aigua. La seva recol·lecció s'aconsegueix l'arbre Hevea Brasilensis
  en fer incisions angulars en l'escorça en forma de V, procés denominat 'sagnat'. Darrere de l'escorça hi uns gots per on flueix el làtex, en fer-li un mínim tall raja el làtex cap a fora. Un arbre pot donar làtex durant més de 15 anys.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Disseny Articulat

  Disseny Articulat

  Disseny per una perfecte articulació sobre una base articulada. 

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Molla ensacada

  Molla ensacada

  Molles embolcallades de teixit 100% cotó calicó, independents i disposades en forma lineal i horitzontal, proporcionen total independència a les zones de descans. 850 molles per un nucli de 150x200 cm.

  La principal avantatge d'aquest tipus de molla és, que la molla ensacada és independent de les zones de descans ja que a l'entrar en contacte amb el cos només actuen les molles de la zona en qüestió i no totes les molles del matalàs.

 • Confecció Artesanal

  Confecció Artesanal

  Confecció Artesanal, cada matalàs es travessa manualment per fixar les capes de fibres naturals donant el característic acabat capitoné.

 • Natural Confort Fiber

  Natural Confort Fiber

  Cotó, llana, lli i seda li aporta un confort suau i natural, mantenint regulada la temperatura corporal i permitint una correcta transpiració.

El matalàs esperat pels amants de les molles ensacades

Dunlopillo introdueix al mercat el nou matalàs Royal Arte Motion apte per a tots el gustos i necessitats.

Gràcies a la flexibilitat de les molles ensacades individuals que porta com a nucli té una perfecta articulació per a llits amb motor, oferint així un profund i excepcional descans.

Els productes naturals en el seu encoixinat aporten un major confort i un entorn saludable aconseguint una millor qualitat i les màximes prestacions:

 • El cotó evacua la humitat.
 • La llana aporta un tacte suau i una excel·lent elasticitat.
 • El lli absorbeix la humitat i ofereix una sensació de frescor extraordinària.
 • La seda és termoreguladora i té una suavitat suprema.
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 397 )