• Inici>
  • Enviament a tot el món

Enviament a tot el món

SERVEI DE PUJADA, MUNTATGE A DOMICILI I RETIRADA DEL PRODUCTE UTILITZAT

Península:

Aquest tipus d’enviament es realitza a través d’una empresa especialitzada en mobles amb muntadors experts en el sector.

Si la seva compra és superior a 400 €, pujarem al domicili indicat la seva comanda, en farem el muntatge i retirarem l’article utilitzat, sempre i quan ho especifiqui a la comanda.

A l’hora de retirar el producte utilitzat, retirarem exactament el mateix número de peces que lliurem, sempre i quan estiguin completament desmuntades.

No desmuntarem les peces que haguem de baixar ni retirarem material addicional com ara mobles. Tampoc els transportarem a un altre domicili. Si fos el cas, consulti’ns-ho i li farem un pressupost per a aquest servei.

El servei de transport pujarà els productes per l’escala, però mai el pujarà per l’exterior ni utilitzarà plataformes elevadores o embestides per a aquesta finalitat.  És molt important que comprovi que els articles que ens ha demanat entren fàcilment al seu habitatge i que es poden instal·lar al lloc indicat sense problemes, ja que és responsabilitat seva. Si té cap dubte al respecte, pot consultar-ho amb nosaltres i l’informarem.

Si necessita un servei especial per poder pujar el producte al seu domicili, faci’ns-ho saber abans o durant la realització de la comanda, mai després, i li farem un pressupost per al seu cas concret.

ENVIAMENT EN 24/48H DELS PRODUCTES DISPONIBLES EN ESTOC

Els productes com ara roba de llit, protectors i coixins es lliuraran en un termini de 24/48h. Els productes disponibles en estoc s’especificaran a cada fitxa de producte.

ENVIAMENT URGENT EN 14H DE PRODUCTES EN ESTOC

Disposem d’un servei de 14h per a enviaments urgents dels productes que tenim en estoc. Consultar-ho enviant-nos un email a info@dormitum.com o trucant al telèfon 972 573 262.

Illes Balears:

Té un cost addicional que caldrà consultar segons el tipus de producte. Enviar email a info@dormitum.com o trucar al telèfon 972 573 262.

Andorra:

Si la seva comanda és inferior a 1.500€ s’aplicarà un cost addicional que caldrà consultar segons el tipus de producte. Enviar email a info@dormitum.com o trucar al telèfon 972 573 262.

Canàries:

Pressupost personalitzat per a cada client i producte. Enviar email a info@dormitum.com o trucar al telèfon 972573262.

Resta de països:

El lliurament serà a peu de porta i sense retirada del producte utilitzat. Comporta un cost addicional que caldrà consultar segons el país i el tipus de producte. 

Si cal muntatge o algun servei especial, s’haurà de comunicar abans de la realització de la comanda per fer un pressupost amb els nostres especialistes de cada zona. Enviar email a info@dormitum.com o trucar al telèfon +34 972 573 262.

Whatsapp