Roba de llit Essix

El catàleg de roba de llit de Dormitum inclou una àmplia varietat de col·leccions de roba de llit amb diferents estampats i materials. Les col·leccions inclouen funda nòrdica, llençol de sobre, llençol de sota i les coixineres.


 • Família
 • Mida
 • Preu

El catàleg de roba de llit de Dormitum inclou una àmplia varietat de col·leccions de roba de llit amb diferents estampats i materials. Les col·leccions inclouen funda nòrdica, llençol de sobre, llençol de sota i les coixineres.


 • conjunt Essix Belle Etoile
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Belle Etoile

  El conjunt Belle Etoile de Essix està fet de 100% cotó setinat de 80 fils/cm ². El seu teixit setí atapeït i l'alta qualitat del cotó oferiran una fixació impecable i una màxima durabilitat de l'estampat.

 • conjunt Essix Soft Line
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Soft Line

  El conjunt Soft Line de la marca Essix fabricat a França i fet de cotó 100% rentat. Ofereix una sensació de suavitat i adaptabilitat excepcionals gràcies a les propietats naturals de la fibra del cotó.

 • conjunt Essix Tendresse
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Tendresse

  El conjunt nòrdic Tendresse de Essix està fet de 100% cotó. El material és suau, regressiu, en relleu i fàcil de portar. Té un disseny desenfadat i modern. La barreja de diferents colors donarà llum al seu dormitori.

 • Coixinera Essix Vénézia
  Essix

  Essix

  Coixinera Essix Vénézia

  La funda de coixí Vénézia de Essix està feta de 100% cotó percal de 80hilos / cm². Té un disseny atemporal i refinat que donarà una toc d'aire fresc al seu dormitori. Color blanc de fons i fileres de pics brodats sobre de la mateixa tela.

  des de
  0,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • conjunt Essix Vénézia
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Vénézia

  El conjunt nòrdic Venezia de Essix està fet de 100% cotó percal de 80 fils / cm ². Té un disseny atemporal i refinat. Gràcies a les fileres de pics brodats sobre el fons blanc, aquest conjunt donarà llum al seu dormitori.

 • conjunt Essix Triumph Line Satin
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Triumph Line Satin

  El joc de roba de llit Triumph Line Satin està fet de 100% cotó setinat de 80 fils/cm², amb fibres llargues i robustes. És de fabricació francesa. Ofereix un tacte sedós i uns acabats moderns i refinats.

 • conjunt Essix Royal Line
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Royal Line

  El conjunt nòrdic Royal Line de Essix està fet de 100% cotó percal de 80 fils / cm ² i fabricat a Itàlia. El seu disseny llis amb colors vibrants donaran un ampli ventall de possibilitats de combinar els diferents productes.

 • conjunt Essix Midi Minuit
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Midi Minuit

  El conjunt nòrdic Midi Minuit de Essix està fet de 100% cotó imprès de 57 fils / cm ² i està fabricat a Turquia. El seu estampat a l'estil índic sobre un fons llis donarà un aire modern al seu dormitori.

 • conjunt Essix Toi et Moi
  Essix

  Essix

  conjunt Essix Toi et Moi

  El conjunt nòrdic Toi et Moi de Essix està fet de 100% cotó percal de 80 hllos / cm² i està fabricat a França. Gràcies al teixit atapeït de la tela obtindrem una gran suavitat.

 • Coixinera Essix Midi Minuit
  Essix

  Essix

  Coixinera Essix Midi Minuit

  La coixinera Midi Minuit de Essix està feta de 100% cotó imprès de 57 fils / cm ² i fabricada a Turquia. Seguint el mateix disseny que la funda nòrdica, la funda de coixí té un estampat a l'estil índic amb un fons llis.

  des de
  15,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Coixinera Essix Triumph Line Satin
  Essix

  Essix

  Coixinera Essix Triumph Line Satin

  La coixinera Triumph Line està feta de 100% cotó setinat de 80 fils / cm ² i fabricada a França. Gràcies a l'setí, la funda té un tacte sedós i uns acabats molt fins i elegants.

  des de
  16,50 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Coixinera Essix Soft Line
  Essix

  Essix

  Coixinera Essix Soft Line

  La funda de coixí Soft Line de Essix està fabricada 100% a França. Feta de cotó rentat per a una major suavitat i adaptabilitat. El seu disseny arrugat en relleu dóna un aspecte contemporani i elegant al dormitori.

  des de
  19,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Coixinera Essix Royal Line
  Essix

  Essix

  Coixinera Essix Royal Line

  La funda de coixí Royal Line de Essix està feta de 100% cotó percal de 80 fils / cm ² i fabricada a Itàlia. Té un disseny llis amb colors vibrants que donaran un aire fresc al seu dormitori.

  des de
  19,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Coixinera Essix Tendresse
  Essix

  Essix

  Coixinera Essix Tendresse

  La funda de coixí Tendresse de Essix està feta de 100% cotó. Gràcies a la textura de gasa de cotó, obtindrà una experiència sensorial única. La suavitat extrema i l'acabat airejat faran les seves nits màgiques.

  des de
  25,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Baixera Essix Triumph Line
  Essix

  Essix

  Baixera Essix Triumph Line

  La baixera Triumph Line Satin de Essix està feta de 100% cotó setinat de 80 fils/cm² i fabricada a França.

  des de
  26,50 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Baixera Essix Royal Line
  Essix

  Essix

  Baixera Essix Royal Line

  La baixera Royal Line de Essix està feta de 100% cotó de 80 fils / cm ². El seu material oferirà flexibilitat i suavitat. Té uns acabats que ajuden a una millor subjecció del llençol a qualsevol matalàs.

  des de
  26,50 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Coixinera Essix Inséparables
  Essix

  Essix

  Coixinera Essix Inséparables

  La funda de coixí Inséparables de Essix està feta de 100% cotó rentat. Ofereix una suavitat immillorable gràcies a la seva textura de gasa de cotó. Compta amb un disseny arrugat que facilitarà el seu manteniment.

  des de
  30,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Coixinera Essix Toi et Moi
  Essix

  Essix

  Coixinera Essix Toi et Moi

  La coixinera Toi et Moi de Essix està feta de 100% cotó percal de 80 fils / cm ² i està fabricada a França. Gràcies a el teixit atapeït de la tela obtindrem una gran suavitat.

  des de
  30,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Coixinera Essix Belle Etoile
  Essix

  Essix

  Coixinera Essix Belle Etoile

  La coixinera Belle Etoile de Essix està feta de 100% cotó setinat de 80 fils / cm².Su teixit setí atapeït i l'alta qualitat del cotó oferiran una fixació impecable i una màxima durabilitat de l'estampat.

  des de
  35,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Baixera Essix Soft Line
  Essix

  Essix

  Baixera Essix Soft Line

  La baixera Soft Line de Essix està fabricada 100% a França. Feta de cotó rentat per a una major suavitat i confort. S'adapta a qualsevol matalàs, amb 4 cantonades elàstiques per evitar que es mogui.

  des de
  39,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Llençol de sobre Essix Triumph Line Satin
  Essix

  Essix

  Llençol de sobre Essix Triumph Line Satin

  El llençol de sobre Triumph Line Satin de Essix està fet de 100% de cotó setinat de 80 fils / cm², amb fibres llargues i robustes. És de fabricació francesa. El setí donarà un tacte sedós i ressaltarà l'aspecte brillant dels colors.

  des de
  42,50 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Funda nòrdica Essix Midi Minuit
  Essix

  Essix

  Funda nòrdica Essix Midi Minuit

  La funda nòrdica reversible Midi Minuit de Essix està feta de 100% cotó imprès de 57 fils / cm ² i està fabricada a Turquia. Aquesta funda ètnica barreja tres colors atemporals

  des de
  49,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Funda nòrdica Essix Triumph Line Satin
  Essix

  Essix

  Funda nòrdica Essix Triumph Line Satin

  La funda nòrdica Triumph Line de Essix està feta de 100% cotó setinat de 80 fils / cm ² i fabricada a França. Aquesta oferirà un tacte sedós i uns acabats elegants gràcies al setí, que a més, donarà brillantor als colors.

  des de
  54,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Funda nòrdica Essix Royal Line
  Essix

  Essix

  Funda nòrdica Essix Royal Line

  La funda nòrdica Royal Line de Essix està fabricada a Itàlia i feta de 100% cotó percal 80 fils / cm ². Té un disseny llis amb tacte agradable i acabat d'ampolla. Els seus colors vibrants donaran llum i alegria al seu dormitori.

  des de
  54,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Funda nòrdica Essix Soft Line
  Essix

  Essix

  Funda nòrdica Essix Soft Line

  La funda nòrdica Soft Line de Essix està fabricada 100% a França. Feta de cotó rentat que donarà suavitat i flexibilitat a l'dormir. Té un disseny arrugat que facilita el seu manteniment ja que no és necessari planxarla.

  des de
  61,50 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Llençol de sobre Essix Belle Etoile
  Essix

  Essix

  Llençol de sobre Essix Belle Etoile

  El llençol de sobre Belle Etoile de Essix està fet de 100% cotó setinat de 80 fils / cm ². El seu teixit setí atapeït i l'alta qualitat del cotó oferiran una fixació impecable i una màxima durabilitat de l'estampat.

  des de
  67,50 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Llençol de sobre Essix Toi et Moi
  Essix

  Essix

  Llençol de sobre Essix Toi et Moi

  El llençol de sobre Toi et Moi de Essix està fet de 100% cotó percal de 80 fils / cm ² i està fabricat a França. Gràcies al teixit atapeït de la tela obtindrem una gran suavitat.

  des de
  72,50 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Funda nòrdica Essix Tendresse
  Essix

  Essix

  Funda nòrdica Essix Tendresse

  La funda nòrdica Tendresse de Essix està fabricada a Turquia i feta de 100% cotó rentat. Aconseguirà una experiència sensorial única gràcies a la gasa de cotó que oferirà una suavitat extrema i una textura airejada.

  des de
  75,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Funda nòrdica Essix Belle Etoile
  Essix

  Essix

  Funda nòrdica Essix Belle Etoile

  La funda nòrdica Belle Etoile de Essix està feta de 100% cotó setinat de 80 fils / cm ². El seu teixit setí atapeït i l'alta qualitat del cotó oferiran una fixació impecable i una màxima durabilitat de l'estampat.

  des de
  90,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Funda nòrdica Essix Vénézia
  Essix

  Essix

  Funda nòrdica Essix Vénézia

  La funda nòrdica Venezia de Essix està feta de 100% cotó percal de 80hilos / cm². Té un disseny atemporal i refinat. Les fileres de pics brodats sobre un fons blanc donaran un aire fresc i brillant al seu dormitori.

  des de
  90,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Funda nòrdica Essix Toi et Moi
  Essix

  Essix

  Funda nòrdica Essix Toi et Moi

  La funda nòrdica Toi et Moi de Essix està feta de 100% cotó percal de 80 fils / cm ² i està fabricada a França. Gràcies al teixit atapeït de la tela obtindrem una gran suavitat.

  des de
  90,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
 • Cobrellit Essix Poème
  Essix

  Essix

  Cobrellit Essix Poème

  El cobrellit Poème de Essix és un accessori decoratiu que donarà un aire refinat a la seva habitació. Disponible únicament en color gris suau. Està fet de Jacquard 100% cotó amb una textura extremadament suau.

  Preu:
  150,00 €  (IVA inclòs)
  comprar
Whatsapp