• Inici>
  • Per què un bon matalàs?

Per què un bon matalàs?

En la nostra vida diària organitzem el dia en diferents parts: treballar, menjar i descansar.

Les hores dedicades a la feina són 8 hores diàries. Abans, mentrestant i després de la feina dediquem unes hores a l'alimentació del cos, amb la qual ens regenerem d'energies durant el dia.

Molts de nosaltres dediquem uns minuts després del dinar a fer la típica migdiada. A aquells que no la fan perquè no poden o no volen, els aconsellem que ho facin, entre 15 i 45 minuts.

La regeneració del cos ha de ser total durant les vuit hores del descans nocturn. Durant aquestes hores, l'habitació on dormim hauria de ser completament fosca, hauria de tenir una temperatura adequada, ni calor ni fred, ben ventilada i lliure d'aparells electrònics i camps magnètics.

Totes aquestes condicions estan molt bé però son incompletes. L'element principal de l'habitació és el llit i la peça estrella és el matalàs.

Un bon matalàs és el que s'adapta al contorn del cos, independentment del pes d'aquest. Un bon matalàs és aquell que permet que les parts més sensibles i sobresortints del nostre cos (malucs i espatlles) s'enfonsin amb facilitat i així alinear la columna vertebral. D'aquesta manera evitem que hi hagi punts de pressió.

Whatsapp