Qui som

Dormitum, assessoria i venda de matalassos i somiers online

Dormitum s'ha creat per oferir-li els millors matalassos de gamma alta: matalassos de molles ensacades, matalassos de viscoelàstica, matalassos de làtex talalay, matalassos d'HR, somiers de motor i fixes, tapibases, canapès i també roba de llit. Tots els productes són de les millors marques d'Europa, tals com Schramm, Simmons, Sonpura, Auriga, Dunlopillo, Serta, Hollandia, Mewtzler, B-sensible..., perquè pugui triar el millor descans i el que millor s'adapta a vostè. Si està interessat en altres marques de gamma alta, no dubti a consultar-nos-ho.

Dormitum és una botiga especialista en la venda dels matalassos de gamma alta i de somiers online dirigida especialment a aquelles persones que creuen que dormir en un bon matalàs significa guanyar en qualitat de vida i salut. Per això i per a vostè venem els millors matalassos i somiers de qualitat.

Comprar a Dormitum és invertir en qualitat i en el millor i més avançat descans del món. A través del nostre blog i del nostre fòrum, l'apropem a les investigacions i tecnologies de matalassos i somiers més innovadors del mercat de alta gamma.

Dormitum l'assessora sobre qualsevol tema de descans. Si vostè ho desitja ens pot facilitar les seves dades i l'aconsellarem personalment, perquè nosaltres sabem que escollir bé avui, li garanteix bona salut per al dia de demà.

 

Unes paraules d'en Pere Puigvert, fundador de Dormitum

Dormitum, l'assessoria i venda de matalassos i somiers online a la qual represento, és una empresa dinàmica i amb molts anys d'experiència en el sector matalasser.

Fundador i capdavanter d'aquest projecte, hi porto més de 42 anys, havent passat per totes les seves fases: la concepció i fabricació de matalassos i somiers, la venda al major i al detall, prioritzant sempre l'atenció i la proximitat amb el client.

Amb afany d'innovar i estar sempre al dia, viatjo constantment a altres països europeus com Alemanya, Bèlgica, Holanda i França, visitant les fires més importants, establiments de venda d'avantguarda i coneixent in situ les fàbriques de matalassos i somiers que representem.

Estic a la seva disposició per guiar-lo en l'adquisició del vostre matalàs. El vostre descans.

Whatsapp