• Inici>
 • Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

 • Qui hi ha darrere Dormitum?

  Darrere Dormitum hi ha una empresa amb més de 42 anys d’experiència en el sector matalasser. Li aconsellem que entri a l’apartat “Qui som” per a conèixer-nos més a fons.

 • Quines són les formes de pagament?

  Pot pagar mitjançant: - Transferència bancària - Targeta de crèdit. - Finançament Cofidis: La financiació requereix una quantitat minima de finançament de 400€ "Oferta de Financiació subjecte a l'aprovació de Cofidis SA Sucursal a Espanya" Les tres formes de pagament són igual de segures i vàlides. Quan realitzi la seva compra, podrà escollir la forma de pagament en el primer pas del cistell de la compra i modificar-lo, si fos el cas, en l’últim pas.

 • És segur pagar amb targeta de crèdit?

  Sí. Fer compres amb targeta de crèdit al web de Dormitum és 100% segur ja que les dades de la seva targeta les posarà directament en un servidor segur del “Banc Sabadell” i, per tant, aquestes dades ni quedaran registrades a cap fitxer de Dormitum ni seran accessibles per a cap usuari.

 • Quines són les despeses d’enviament?

  Les despeses d'enviament de somiers i matalassos per España (Península y Balears) són gratuïtes sempre i quan el seu valor sigui superior a 400 euros. A la resta d'Europa, Canàries, Ceuta i Melilla consultar-nos a info@dormitum.com o al nostre telèfon d'atenció al client 972 57 32 62. Per a la resta de productes el preu s'estipula automàticament segons pes i destinació.

 • Quin és el termini d’entrega?

  El termini d’entrega depèn de cada marca i de la disponibilitat. Per norma general, el termini d’entrega és de 15 dies per a les marques Dunlopillo y Sonpura, 3 setmanes per a Metzeler y 6 setmanes per a Simmons, Schramm i Hypnos.

 • Existeix la possibilitat de retornar els matalassos comprats?

  Només acceptem devolucions de productes en cas de defectes de fabricació. No es pot tornar un matalàs per un mal ús del client. La garantia cobreix només els defectes de fabricació.

 • Quin tipus de base s'aconsella per a cada matalàs?

  Hi ha matalassos amb diferents composicions i segons la composició s'aconsella una base o una altra: Per als matalassos de làtex: base multilàmines flexibles (de 22 a 24 làmines). Per a matalassos de molles ensacades en gammes mitjanes i baixes: es recomana base entapissada, canapè fix o canapè de molles. Per a matalassos de molles ensacades de gamma alta: ds recomana canapè de molles. Per a matalassos de viscoelàstica: es recomana base de làmines flexibles.

 • Quines mides de matalassos existeixen?

  A Espanya les mides estàndard són a partir de 80x180 fins 200x200 i com a mida estàndard de matrimoni hi ha 150x190. A Europa les mides estàndard van des de 80x200 fins 200x220, mentre que la mida estàndard de matrimoni és de 140x200 o 160x200.

 • Es poden netejar els matalassos?

  Es poden netejar els matalassos que porten funda extraïble i alguns amb teles de Damasc amb productes de neteja específics.

 • Estan els matalassos provats i certificats?

  Gairebé tots els matalassos de qualitat estan proveïts dels certificats de qualitat que requereix la Comunitat Europea.

 • Cada quan cal canviar de matalàs?

  Si tenim en compte pesos estàndard fins a un màxim de 90 kg i tractant-se d'un matalàs de gamma mitjana o alta, la durada mitjana és de 10 anys. Hi ha marques que personalitzen els matalassos perquè tinguin la mateixa durada encara que siguin pesos de 150 kg o més. Per a pesos superiors als 90 kg i tractant-se d'un matalàs de gamma mitjana, la durada mitjana és d'un màxim de 8 anys.

 • Hi ha solucions per no haver de netejar el matalàs?

  Una manera molt útil de mantenir el matalàs durant 10 anys és utilitzar protectors de matalàs (impermeables i transpirables).

 • Amb quina freqüència s'ha de girar un matalàs?

  Quan s'estrena el matalàs, al llarg dels 5 o 6 primers mesos és recomanable voltejar-lo un cop al mes, per adaptar els productes tant d'un costat com de l'altre. A partir dels 6 mesos es recomana voltejar-lo 4 vegades l'any. Si el matalàs és de làtex es recomana voltejar-lo cada mes o mes i mig durant tota la vida del matalàs. Si el matalàs incorpora el sistema No Flip, no cal tombar-lo mai, només s'ha de girar de cap a peus 2 o 3 vegades a l'any.

 • Quant dura un matalàs?

  Depèn del matalàs: Els matalassos de làtex tenen data de caducitat. Com més naturals són, més deteriorament poden tenir, encara que no s'utilitzin. Hi ha matalassos de molles ensacades temperats al forn que tenen una durada més llarga que els temperats elèctricament. Un matalàs no només es canvia per deteriorament sinó també per higiene, ja que les desenes de litres que desprèn el cos durant aquests anys li poden impregnar de males olors i d'àcars. Per això s'aconsella utilitzar prot

 • Quines cures requereix un matalàs?

  Tombar-lo quan toqui, protegir-lo amb un bon protector, evitar salts bruscos i que estigui acompanyat d'una base apropiada.

 • Cal tenir en compte els pesos dels dorments?

  Sí, és molt important el pes dels dorments i encara ho és més a l'hora d'escollir un matalàs si hi ha una gran diferència de pesos entre una parella. Per a aquelles persones d'un pes estàndard (fins als 90 kg i 185 cm d'alçada) es recomana un matalàs de duresa mitjana o suau, amb la finalitat d'enfonsar les parts més sensibles i sobresortints del cos al matalàs fins alinear la columna vertebral. Per a aquelles persones de pesos superior als 90 kg es recomana un matalàs de duresa ferma.

 • Quines són les postures per a un bon descans?

  Les postures més recomanables per a un bon descans són: la postura lateral, de costat o cap per amunt. No es recomana la postura de bocaterrosa. Cal procurar que la postura ens permeti respirar amb facilitat, sense esforç ni pressions.

Whatsapp