Matalás de làtex Talalay Dunlopillo Royal Soft

Recomanat
Dunlopillo

Matalás de làtex Talalay Dunlopillo Royal Soft

Recomanat
 • Teixit 100 % viscosa
 • Fermesa
                     
  4/8 Mitja-Suau
 • Gruix 27 cm

Configura el teu producte

 • 80 90 100 105 135 140 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

  Preu: 2.044,00 € 1.839,60 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 2 setmanes i 1 dies

Disseny clàssic amb cor Talalay.
El model Royal representa la millor opció per a aquelles persones que busquen el disseny clàssic sense renunciar a les ultimes tecnologies de descans d'un matalàs de gamma alta. 

El seu teixit de viscosa aporta la màxima qualitat, suavitat i frescor. Els elegants acabats en els seus components com el disseny del teixit, les nanses laterals bordades amb el nom del matalàs, el doble rivet clàssic, etc. Permeten disposar d'un matalàs amb les millors qualitats de disseny i tecnologia.

El seu nucli de làtex Talaly 100%, proporciona les millors qualitats físiques per al seu descans. El seu disseny simètric permet voltejar i girar el matalàs mantenint el mateix confort de descans.

El mètode Talalay és el sistema més sofisticat de fabricació de matalassos de làtex.

Què principals qualitats destaquen al làtex Talalay sobre altres escumes?

Més Transpiració: en tenir una cèl·lula natural oberta, més gran gràcies al procés Talalay, l'aire circula lateralment amb més facilitat possibilitant mantenir la temperatura corporal estable durant el descans.

Més Adaptabilitat: la suavitat del làtex Talalay és essencial per evitar punts de pressió sobre la nostra circulació sanguínia i sobre els nostres ossos, amb això aconseguirem canviar menys de postura i per tant aconseguir un son més profund.

Més Elasticitat: gràcies a l'estructura interna del làtex Talalay, el matalàs reacciona als nostres moviments ajudant-nos a canviar de postura amb mínim esforç i proporcionant-nos instantàniament la mateixa sensació de confort que teníem abans de moure'ns.

Més Naturalitat: els matalassos de làtex Talalay tenen entre el 70 i 80% de làtex natural que afavoreixen el rendiment i durabilitat del nucli.

Més Higiene: gràcies a les propietats antibacterianes i fungicides, naturals en el làtex Talalay, els àcars no troben aliment i moren.

Més Durabilitat: el làtex Talalay, gràcies al disseny de la seva estructura interna, manté totes les seves característiques i propietats físiques per al descans inalterades durant més temps.

Els nou passos del procés Talalay són essencials per aconseguir els seus excel·lents qualitats

Barreja: Làtex i aire s'afegeixen en un espumador continu que crearà una barreja més densa amb bombolla.

Ompliment del motlle: ompliment parcial, tancat i extracció de l'aire perquè la barreja ocupi tot el motlle i expandeixi el seu cèl·lula.

Congelat: obtenim l'estructura de cèl·lula oberta microperforando les membranes que separen les cèl·lules.

Injecció CO2: consolidem l'estructura de cèl·lula oberta i estabilitzem el nucli.

Vulcanització: a 115ºC vam aconseguir transformar l'estat líquid del làtex en espumació de làtex.

Refredament: per retirar el nucli del motlle es redueix la temperatura 30ºC.

Rentat: 5 processos de rentat amb aigua pressió que eliminen residus generats per les reaccions tèrmiques.

Post-vulcanització: a 100 º C per assecar el nucli i consolidar les reaccions produïdes.

Control de qualitat: es comprova el nivell de fermesa en 9 zones del nucli per assegurar un confort òptim.

Hi ha dos sistemes de fabricació de matalassos de làtex:

Sistema Dunlop o Estàndard: inventat en 1929 pel físic E.A. Murphy investigador de Dunlopillo. El seu procés consisteix a barrejar el làtex amb aire i després augmentar la seva temperatura entre 100 ° i 115 °, de manera que es vulcaniza, aconseguint l'escuma de làtex. En la barreja que s'utilitza per a la seva fabricació pot usar-se un alt percentatge de làtex natural (làtex Dunlop) o per contra utilitzar únicament làtex sintètic (làtex Estàndard).

Sistema Talalay: desenvolupat per Joseph Anton Talalay en 1956. Aquest procés suposa una evolució del primer partint de la mateixa matèria primera, el làtex. Es tracta d'un procés més elaborat en el qual es manipula el làtex abans de la vulcanització per millorar les magnífiques qualitats naturals del làtex amb el que vam aconseguir un làtex de major qualitat per al descans: més transpirable, més porós, més adaptable, més elàstic , més suau, més durador, més natural, més saludable.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • antibactèries fungicides

  antibactèries fungicides

  El làtex té propietats naturals antibacterianes i fungicides, evita la proliferació d'àcars en el nucli. 

 • Encoixinat amb Làtex

  Encoixinat amb Làtex

  Encoixinat amb làtex que evita la proliferació d'àcars i bactèries, i proporciona suavitat extra a les fibres naturals. 

 • Talalay Soft

  Talalay Soft

  Excelent adaptabilitat en superfície amb la mínima pressió sobre la circulació sanguínia i sobre la nostra fisonomia, gràcias al procés exclusiu de fabricació del làtex Talalay. 

 • Nucli 100% látex Talalay

  Nucli 100% látex Talalay

  El sistema més sofisticat de fabricació de matalassos de làtex, gracies al seu exclusiu procés son: més adaptables, més saludables, més naturals, més transpirables, més higiènics, més duradors.

 • Látex Talalay

  Látex Talalay

  El làtex és una suspensió de partícules del cautxú a l'aigua. La seva recol·lecció s'aconsegueix l'arbre Hevea Brasilensis
  en fer incisions angulars en l'escorça en forma de V, procés denominat 'sagnat'. Darrere de l'escorça hi uns gots per on flueix el làtex, en fer-li un mínim tall raja el làtex cap a fora. Un arbre pot donar làtex durant més de 15 anys.

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Natural Confort Fiber

  Natural Confort Fiber

  Cotó, llana, lli i seda li aporta un confort suau i natural, mantenint regulada la temperatura corporal i permitint una correcta transpiració.

 • Confort Temperatura

  Confort Temperatura

  Gràcies a l'exclusiva estructura de cèl·lula oberta de làtex Talalay, el nucli es manté ventilat durant el descans mantenint la temperatura ideal.

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

Whatsapp