Somier fix Dunlopillo Epsilon 8

 • Gruix 8 cm
 • El preu no inclou potes (Per triar potes veure prodcutes relacionats)
 • 80 90 100 105 135 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

El somier Epsilon Fijo de la marca Dunlopillo està fabricat amb fusta 100% faig laminada i vaporitzada. Ofereix la máxima resistència gràcies al bastidor que integra de 8 cm de gruix amb un acabat elegant i amb les cantones arrodonides per evitar entrebancs molests.

El somier Epsilon Fix de la marca Dunlopillo està fabricat de fusta 100% faig laminada i vaporitzada. Ofereix la màxima resistència gràcies al bastidor que integra de 8cm de gruix amb un acabat elegant i amb cantonades arrodonides per evitar ensopegades molestes.E

En la zona lumbar Inclou el sistema Aeroflex: Un conjunt de làmines de color blau que fan que sigui més suau i flexible la tombada obtenint d'aquesta manera un nivell de confort total.

Inclou reguladors de fermesa a la zona dorsal que ofereixen l'opció d'endurir o suavitzar aquesta part per un suport total.

Incorpora ròtules Hytrel que li proporciona flexibilitat i resistència, gran elongació i manté les seves propietats per més temps.

 

 

Atenció:

* Pels duos de 150, 160, 180 i 200 cm d'ample, les bases es fabriquen en 2 peces i es lliuren amb 2 platines sense càrrec.

* Per a les mides de 105 no hi ha reforç lumbar degut el gruix superior de les làmines.

*El somier va sense potes, s'han d'escollir a parte, AQUÍ.

 

 

 

Somier fix Dunlopillo Epsilon 8 - Dunlopillo

 • Ròtules Hytrel

  Ròtules Hytrel

  Hytrel posseeix les millors propietats del plàstic combinades amb les del cautxú natural, proporciona flexibilitat i resistència, gran elongació i manté les seves propietats per més temps. 

 • Flexibility Action

  Flexibility Action

  Gracies a les Ròtules de Cautxú SBS i Hytrel, aquest sistema manté una flexibilitat constant i equilibrada, donant el suport i adaptabilitat segons la forma i pes de cada part del cos.

 • Faig vaporitzat

  Faig vaporitzat

  La base principal dels nostres somiers es distingeix per la fabricació de bastidors, articulacions i làmines amb laminats vaporitzades de faig que asseguren la màxima qualitat i rendiment. 

  Es distingeix per la fabricació natural amb les màximes qualitats de confort per el conjunt de descans. Afegeixen més naturalitat al conjunt amb les màximes qualitats.

Resistència i flexibilitat

El somier Epsilon Fix 8cm és un dels somiers més resistents i flexibles del mercat, amb un disseny elegant que encaixa amb qualsevol decoració. Ofereix una flexibilitat suprema i és un dels somiers més adequats per als matalassos de làtex natural, làtex Talalay i làtex Estandar, viscoelàstica o HR (escuma).

Whatsapp
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /var/www/html/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 490 )