Matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Emocion 24 Doble comfort

Dunlopillo

Matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Emocion 24 Doble comfort

 • Teixit Strech
 • Gruix 24 cm

Configura el teu producte

 • 135 150 160 180 200
 • 180 190 200 210

  Preu: 2.196,00 € 1.976,40 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 2 setmanes i 1 dies

La combinació perfecta

Emocion 24 Doble confort

Matalàs amb dos dureses diferents: Ideal per a aquelles parelles que tinguin diferents pesos. Disponible a partir de la talla 135x190

El nucli central del costat ferm porta Dunlop Foam (Poliuretà HR) i làtex Talalay en la part superior i inferior.

El nucli del costat mig porta Làtex Dunlop (Làtex estandard) i làtex talalay en la part superior i inferior.

Emoción 24 cm de gruix.

El disseny del model Emoción doble confort es basa en la combinació dels dos millors tipus de làtex que existeixen al mercat. Per una part la suavitat del làtex Talalay a la superfície que permet mantenir una mínima pressió sobre la nostra fisonomia i per altra banda, com el gruix del nucli del matalàs s'utilitza el làtex Dunlop que proporciona les excel·lents qualitats del làtex originari amb una major fermesa típica del seu confort. En el seu costat ferm es substitueix el làtex dunlop per Dunlop Foam que proporciona al matalàs Emoción doble confort un suport més ferm.

Aquesta combinació en el nucli s'uneix a l'excepcional acollida de la funda encoixinada amb làtex, cotó, llana, seda i fibra microclima. Proporcionant una excel·lent sensació de suavitat i confort a la superfície.

El seu nucli es totalment simètric per el que es pot girar indistintament el matalàs mantinguen les mateixes propietats físiques per el descans.

CARACTERÍSTIQUES GENERALS

La combinació de Làtex Talalay i Dunlop Foam aporta una elasticitat diferent en el descans. I això, unit al tacte del teixit Strecht amb propietats elàstiques, ens proporciona un matalàs que s'acobla a qualsevol moviment.

 • Làtex Dunlop

  Làtex Dunlop

  Làtex fabricat amb el mètode de fabricació Dunlop.

  El làtex Dunlop, al ser d'alta qualitat ofereix una bona elasticitat, un suport adequat del cos i auto ventilació. A més de ser durador, antibacterià i amb 5 zones de confort.

 • Confort Temperatura

  Confort Temperatura

  Gràcies a l'exclusiva estructura de cèl·lula oberta de làtex Talalay, el nucli es manté ventilat durant el descans mantenint la temperatura ideal.

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • antibactèries fungicides

  antibactèries fungicides

  El làtex té propietats naturals antibacterianes i fungicides, evita la proliferació d'àcars en el nucli. 

 • Talalay Soft

  Talalay Soft

  Excelent adaptabilitat en superfície amb la mínima pressió sobre la circulació sanguínia i sobre la nostra fisonomia, gràcias al procés exclusiu de fabricació del làtex Talalay. 

 • Disseny Articulat

  Disseny Articulat

  Disseny per una perfecte articulació sobre una base articulada. 

 • Látex Talalay

  Látex Talalay

  El làtex és una suspensió de partícules del cautxú a l'aigua. La seva recol·lecció s'aconsegueix l'arbre Hevea Brasilensis
  en fer incisions angulars en l'escorça en forma de V, procés denominat 'sagnat'. Darrere de l'escorça hi uns gots per on flueix el làtex, en fer-li un mínim tall raja el làtex cap a fora. Un arbre pot donar làtex durant més de 15 anys.

 • Làtex Confort

  Làtex Confort

  Combinació de làtex Dunlop amb làtex Talalay en el nucli. Aconseguim una màxima adaptabilitat a la superfície amb un confort de major fermesa característica del làtex Dunlop, d'aquesta manera mantenim un nucli 100% de làtex amb màxima transpiració. 

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Doble confort

  Doble confort

  L'opció de poder gaudir en un mateix matalàs de matrimoni, dos conforts diferents: normal (tot làtex) i ferm (Dunlop Foam i làtex Dunlop).

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Dunlop Foam

  Dunlop Foam

  Material cel·lular d'última generació, d'alta densitat les qualitats del qual ofereixen un confort ferm, un suport adequat del cos i un microclima ideal.

  S'empra de forma habitual com a complement o base en els matalassos, aportant més fermesa en la seva base, però mantenint unes bones qualitats físiques pel descans com transpiració, durabilitat, etc. Encara que també es pot utilitzar com a nucli únic per a matalassos d'encoixinats de viscoelàstica, resultant models d'un confort més ferm.

Whatsapp