Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept eléctrico

Dunlopillo

Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept eléctrico

 • Gruix 15 cm
 • El preu no inclou potes (Per triar potes veure prodcutes relacionats)

Configura el teu producte

 • 80 90 100 105 135 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

  Preu: 1.584,00 € 1.425,60 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 2 setmanes i 1 dies

El somier més apropiat per un bon matalàs de molles ensacades articulable

Molta gent creu que els llits amb motor articulats funcionen només amb matalassos de làtex o de viscoelàstica. És cert que són els més coneguts però cada vegada hi ha més models de somiers perfectament harmonitzats amb els matalassos de molles ensacades. El somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept Motor és un bon exemple de somier amb motor apropiat per a aquest tipus de matalassos de gama alta. Ara tenim una opció més dins la comoditat.

 • Herraje Reforzado Movimiento

  Herraje Reforzado Movimiento

  La ferramenta dissenyada en exclusiva per Dunlopillo amb reforç lateral, es ajudat per un conjunt mecànic de rodes que efectua en els nostres somiers el moviment precís per cada moment. 

 • Llum de cortesia

  Llum de cortesia

  Aquesta il·luminació led va integrada en la part inferior de la carcassa del motor i s'activa des del comandament, generant una llum de cortesia per evitar accidents en la foscor.

 • Faig vaporitzat

  Faig vaporitzat

  La base principal dels nostres somiers es distingeix per la fabricació de bastidors, articulacions i làmines amb laminats vaporitzades de faig que asseguren la màxima qualitat i rendiment. 

  Es distingeix per la fabricació natural amb les màximes qualitats de confort per el conjunt de descans. Afegeixen més naturalitat al conjunt amb les màximes qualitats.

 • Sistema Bluetooth

  Sistema Bluetooth

  Els motors disposen de tecnologia Bluetooth 4.0 que permeten connectar el comandament sense fils o dispositius mòbils sense interferències i amb més precisió, reaccionant de manera immediata a les ordres de posicionament.

 • Economitzador Energètic

  Economitzador Energètic

  Quan els motors deixen d'usar-se passen automàticament a un estat de parada, en la qual no consumeixen corrent elèctric malgrat estar connectats a la xarxa, permetent un mínim consum.

 • Remot de Control

  Remot de Control

  Dunlopillo disposa de dues aplicacions (Advance i Essential) per a plataformes iOS i Android que permeten controlar els moviments del somier mitjançant tauletes i telèfons intel·ligents "smartphones".

 • Baixada Electrònica Independent

  Baixada Electrònica Independent

  Una carcassa a manera de bateria on es connecta l'endoll del motor, permet baixar el somier en cas de fallada de la xarxa elèctrica permetent tornar a la posició plana de descans.

 • Baixada Mecànica Emergència

  Baixada Mecànica Emergència

  En cas de fallada de la xarxa elèctrica el motor incorpora una clau en forma de S que s'introdueix dins d'una ranura en el mateix motor, permetent baixar a la posició de descans de forma mecànica.

 • Sistema IZ5

  Sistema IZ5

  IZ5 (Sistema Independent de Cinc zones)
  Realitza un ajust independent a les zones més importants del nostre cos a l'hora de descansar. Li permet ajustar el seu llit a la posició desitjada, ja sigui en la part del capçal o dels peus.

 • Llenterna

  Llenterna

  El comandament disposa d'una llanterna led integrada a la mateixa carcassa que amb prémer un botó ens il·lumina com una llanterna convencional.

Whatsapp