Matalàs de làtex Dunlopillo Rubik Dunlop Medium

Dunlopillo

Matalàs de làtex Dunlopillo Rubik Dunlop Medium

 • Teixit Strech
 • Fermesa
                     
  6/8 Mitja-Ferma
 • Gruix 22 cm

Configura el teu producte

 • 80 90 100 105 135 140 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

  Preu: 828,00 € 745,20 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 2 setmanes i 1 dies

El làtex Dunlop en essència

Rubik Dunlop

El disseny del model Rubik Dunlop , com queda evident en el seu nom , es disposa a convertir-se en el nostre catàleg en l'opció més indicada per gaudir de les sensacions de descans que el làtex Dunlop porta més de 80 anys oferint als seus clients.


Un nucli d'una sola peça de làtex Dunlop , conformen el cor d'aquest model que a més afegeix al seu estètica un teixit superior stretch , molt adaptable i elàstic , encoixinat amb làtex ultraconfort , que s'utilitza únicament en encoixinats per proporcionar una sensació de major suavitat en superfície.


La cremallera que envolta el matalàs separa el teixit superior de l'inferior , en aquest cas l'inferior , un teixit de major rigidesa i màxima transpiració que facilita que al nucli quedi totalment recollit i encoixinat a la part inferior de Adaptech Foam permetent gaudir d'una nova sensació de confort.

El fet de poder desenfundar el teixit , ens permet gaudir de la sensació directa del descans sobre la planxa de làtex Dunlop oferint la seva veritable essència de descans.

El disseny del model de matalàs Rubik Dunlop, com es fa evident en el seu nom, pretén convertir-se en el nostre catàleg en l'opció més indicada per gaudir de les sensacions de descans que el làtex Dunlop porta oferint als seus clients des de fa més de 80 anys.

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Làtex Dunlop

  Làtex Dunlop

  Làtex fabricat amb el mètode de fabricació Dunlop.

  El làtex Dunlop, al ser d'alta qualitat ofereix una bona elasticitat, un suport adequat del cos i auto ventilació. A més de ser durador, antibacterià i amb 5 zones de confort.

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • antibactèries fungicides

  antibactèries fungicides

  El làtex té propietats naturals antibacterianes i fungicides, evita la proliferació d'àcars en el nucli. 

 • Encoixinat amb Làtex

  Encoixinat amb Làtex

  Encoixinat amb làtex que evita la proliferació d'àcars i bactèries, i proporciona suavitat extra a les fibres naturals. 

 • Disseny Articulat

  Disseny Articulat

  Disseny per una perfecte articulació sobre una base articulada. 

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

Whatsapp