Matalàs viscoelàstic Dunlopillo Med 23

Dunlopillo

Matalàs viscoelàstic Dunlopillo Med 23

 • Teixit Strech
 • Fermesa
                     
  7/8 Ferma
 • Gruix 23 cm

Configura el teu producte

 • 80 90 100 105 135 140 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

  Preu: 1.184,00 € 1.065,60 €
(IVA inclòs)

El matalàs MED 23, és el matalàs de viscolastica per excel·lència de Dunlopillo, amb 8 cm de viscolástica d'alta densidad i 2 cm de Visco Air a la superfície, confereixen un matalàs amb un bon suport, molta durabilitat i un descans mès fresc.

Qualitats

Teixit amb un disseny ergonómic d'alta elasticitat que s'adapta al contorn del núcli i del nostre cos.

Teixit inferior antilliscant que beneficia la transpiració del matalàs a sobre de les lamines.

Característiques Generals

TIPUS DE MODEL: Desenfundable amb cremallera

NÚCLI: Combinat de Viscolástica 110Kg/m3, Dunlop Foam 35Kg/m3 i Visco Air

TEIXIT: 26% viscosa, 55% poliéster de fil buit, 15% pes i 4% lycra.

TEIXIT INFERIOR: Teixit Anti-lliscant.

ALÇADA TOTAL: 23 cm

GRAU DE FERMESA: Mig

El Dunlopillo Med de 23 cm és un matalàs desenfundable de gamma alta. La viscolàstica 8 cm d'alta densitat 110Kg/m3 i els 2 cm de visco Air ajuden a regular la temperatura del descans i ofereixen un suport de 13 cm de Dunlop Foam 35Kg/m3.

 • Viscoelàstica

  Viscoelàstica

  Escumació termosensible que reacciona amb la calor corporal adaptant-se al nostre cos permetent-nos gaudir de la màxima sensació de recolliment i confort. 

  El material viscoelàstic va ser desenvolupat per la NASA amb unes propietats completament innovadores i amb la intenció d'alleujar la pressió que els teixits podien produir en el cos dels astronautes durant l'enlairament de la nau espacial. Es una varietat de cèl·lula oberta de l'escuma de poliuretà. Es distingeix de les escumes convencionals de poliuretà per les seves diverses propietats que li permeten oferir una redistribució efectiva de la pressió puntual exercida sobre ella, gracies a les seves propietats termosensibles reacciona amb l'escalfor corporal adoptant la forma del nostre contorn i s'endureix amb e fred.

  Aquest material avui en dia s'utilitza en el sector tèxtil, del automòbil, de la construcció, del mobiliari, del esport i del oci. S'ha de saber diferenciar entre els diferents tipus de viscoelàstica i conèixer les característiques i densitats que ofereix cada un d'ells per poder valorar-la.

  La densitat més baixa que es pot trobar en nuclis de viscoelàstica oscil·la entorn als 18-20 Kg/m3. Podríem parlar d'una densitat mitja quan es tracte de viscoelàstica de 30-40 Kg/m3, i d'una densitat alta quan sobrepassa els 50 Kg/m3.

 • Una sola Cara

  Una sola Cara

  Aquest model està dissenyat per dormir en una única cara.

  Per el que permet girar-lo de "peus a cap" i de "cap a peus".

 • Sistema Duo

  Sistema Duo

  El SISTEMA DUO un sistema independent, per a cada cos, però unit al mateix temps.

  Dos matalassos individuals units mitjançant una cremallera situada a la zona central d'unió entre ambdós, permet articular de forma independent cada matalàs mantinguen-los units.

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Pur confort

  Pur confort

  Combinació de varies escumacions de densitats i característiques diferents, per aconseguir personalitzar cada model amb un excel·lent confort.

 • Dunlop Foam

  Dunlop Foam

  Material cel·lular d'última generació, d'alta densitat les qualitats del qual ofereixen un confort ferm, un suport adequat del cos i un microclima ideal.

  S'empra de forma habitual com a complement o base en els matalassos, aportant més fermesa en la seva base, però mantenint unes bones qualitats físiques pel descans com transpiració, durabilitat, etc. Encara que també es pot utilitzar com a nucli únic per a matalassos d'encoixinats de viscoelàstica, resultant models d'un confort més ferm.

 • Disseny Articulat

  Disseny Articulat

  Disseny per una perfecte articulació sobre una base articulada. 

 • Visco Air

  Visco Air

  Viscoelàstica cel·lular (major cèl·lula) utilitzada a l'encoixinat i que permet una major circulació de l'aire. Ideal per un confort i una frescor extra en la superfície. 

  Aquesta viscoelàstica cel·lular té també la característica qualitat termosensible, però difereix de la viscoelàstica en tenir una mida de cèl·lula de gran diàmetre, d'aquesta manera aconseguim que la circulació de l'aire sigui més fluida i que la temperatura corporal es mantingui estable durant el descans. A més al tenir una cèl·lula de mida més gran proporciona un confort extra suau.

  El seu us principal es destina al encoixinat de teixits de matalassos donant-los la característica sensació de recolliment de la viscoelàstica però amb una major transpiració per evitar l'accés de sudoració.

Whatsapp