Matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Emocion 21 Ferm

Dunlopillo

Matalàs de làtex Talalay Dunlopillo Emocion 21 Ferm

 • Teixit Strech
 • Fermesa
                     
  7/8 Ferma
 • Gruix 21 cm

Configura el teu producte

 • 80 90 105 135 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo)

  Preu: 1.188,00 € 1.069,20 €
(IVA inclòs)

La combinació perfecta

Emoción (21 cm de gruix)

El disseny del model Emocion, es basa en la combinació del Làtex Talalay y Dunlop Foam. D'una banda la suavitat del làtex Talalay a la superfície que permet mantenir una mínima pressió sobre la nostra fisonomia i d'altra banda, com el gruix del nucli del matalàs S'utilitza el Dunlop Foam que proporciona una major fermesa.

Aquesta combinació en el nucli s'uneix a l'excepcional acollida de la funda encoixinada amb, per una cara làtex i Adaptech foam per l'altre i les dues porten cotó, llana, seda i fibra microclima. Proporcionant una excel·lent sensació de suavitat i confort a la superfície.

El seu nucli és totalment simètric pel que es pot girar indistintament el matalàs mantenint les mateixes propietats físiques per al descans que proporciona el nucli.


CARACTERÍSTIQUES GENERALS

Compost de Làtex Talalay i Dunlop Foam, aconseguim amb aquesta combinació una elasticitat diferent en el descans. Això, unit al tacte del teixit Strecht amb propietats elàstiques, ens dona un matalàs que s'acobla a qualsevol moviment.

 • antibactèries fungicides

  antibactèries fungicides

  El làtex té propietats naturals antibacterianes i fungicides, evita la proliferació d'àcars en el nucli. 

 • Talalay Soft

  Talalay Soft

  Excelent adaptabilitat en superfície amb la mínima pressió sobre la circulació sanguínia i sobre la nostra fisonomia, gràcias al procés exclusiu de fabricació del làtex Talalay. 

 • Disseny Articulat

  Disseny Articulat

  Disseny per una perfecte articulació sobre una base articulada. 

 • Látex Talalay

  Látex Talalay

  El làtex és una suspensió de partícules del cautxú a l'aigua. La seva recol·lecció s'aconsegueix l'arbre Hevea Brasilensis
  en fer incisions angulars en l'escorça en forma de V, procés denominat 'sagnat'. Darrere de l'escorça hi uns gots per on flueix el làtex, en fer-li un mínim tall raja el làtex cap a fora. Un arbre pot donar làtex durant més de 15 anys.

 • Làtex Confort

  Làtex Confort

  Combinació de làtex Dunlop amb làtex Talalay en el nucli. Aconseguim una màxima adaptabilitat a la superfície amb un confort de major fermesa característica del làtex Dunlop, d'aquesta manera mantenim un nucli 100% de làtex amb màxima transpiració. 

 • Sistema Duo

  Sistema Duo

  El SISTEMA DUO un sistema independent, per a cada cos, però unit al mateix temps.

  Dos matalassos individuals units mitjançant una cremallera situada a la zona central d'unió entre ambdós, permet articular de forma independent cada matalàs mantinguen-los units.

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Dunlop Foam

  Dunlop Foam

  Material cel·lular d'última generació, d'alta densitat les qualitats del qual ofereixen un confort ferm, un suport adequat del cos i un microclima ideal.

  S'empra de forma habitual com a complement o base en els matalassos, aportant més fermesa en la seva base, però mantenint unes bones qualitats físiques pel descans com transpiració, durabilitat, etc. Encara que també es pot utilitzar com a nucli únic per a matalassos d'encoixinats de viscoelàstica, resultant models d'un confort més ferm.

 • Confort Temperatura

  Confort Temperatura

  Gràcies a l'exclusiva estructura de cèl·lula oberta de làtex Talalay, el nucli es manté ventilat durant el descans mantenint la temperatura ideal.

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

Whatsapp