Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Royal Arte Soft

Recomanat
Dunlopillo

Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Royal Arte Soft

Recomanat
 • Teixit 100 % viscosa
 • Fermesa
                     
  3/8 Suau
 • Gruix 32 cm

Configura el teu producte

 • 80 90 100 105 135 140 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

  Preu: 2.811,00 € 2.529,90 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 2 setmanes i 1 dies

La distinció del disseny artesà en el seu descans

Royal Arte

Les mans més expertes es disposen per crear i desenvolupar aquest model d'alta gamma, una autèntica obra d'art en si mateixa. Un matalàs fet totalment a mà de la manera més tradicional que s'ha realitzat durant anys, incloent una a una cada capa de fibres naturals dels seus encoixinats i complementat el seu confort amb la millor qualitat de les molles ensacades en teixit de cotó 100%.


L'unió d'aquestes fibres naturals es realitza amb el sistema capitoné, característic en aquest tipus de models, travessant amb una agulla de banda a banda el nucli de les molles unint les dues parts amb una cinta i tancant a la part exterior amb botons de cotó. Amb això evitarem el desplaçament de les fibres i proporcionarem la característica estètica i confort del capitone, aconseguint un resultat de gran qualitat. 

El doble rivet que envolta el matalàs permet donar-li el toc de distinció, unit al teixit 100% de viscosa destinat a matalassos de gamma més alta.

El matalàs exemplar de Dunlopillo

Dunlopillo, líder mundial del làtex, es va adonar fa temps que les molles ensacades eren els matalassos amb més arguments del món: més transpirables, més adaptables, diferents dureses, etc.

Aquest model és un dels millors exemplars de matalassos de gamma alta d'Espanya. La seva carcassa de molles recobertes de tela de cotó i les seves dues carcasses de micropocket li proporcionen una enorme càmera d'aire que elimina qualsevol possibilitat de donar calor i les seves capes de llana, cotó, làtex, lli i seda ofereixen un confort molt agradable.

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Molla ensacada

  Molla ensacada

  Molles embolcallades de teixit 100% cotó calicó, independents i disposades en forma lineal i horitzontal, proporcionen total independència a les zones de descans. 850 molles per un nucli de 150x200 cm.

  La principal avantatge d'aquest tipus de molla és, que la molla ensacada és independent de les zones de descans ja que a l'entrar en contacte amb el cos només actuen les molles de la zona en qüestió i no totes les molles del matalàs.

 • Confecció Artesanal

  Confecció Artesanal

  Confecció Artesanal, cada matalàs es travessa manualment per fixar les capes de fibres naturals donant el característic acabat capitoné.

 • Molla Micro Pocket

  Molla Micro Pocket

  Molla Micro Pocket, micromolles ensacades en disposició lineal que reaccionen de forma individual per aconseguir major elasticitat i rebot a la superfície. 1600 molles al nucli de 150x200 cm.

 • Natural Confort Fiber

  Natural Confort Fiber

  Cotó, llana, lli i seda li aporta un confort suau i natural, mantenint regulada la temperatura corporal i permitint una correcta transpiració.

 • Pur descans

  Pur descans

  Dunlopillo ha creat aquest sistema utilitzant les millors tècniques de fabricació amb matèries primeres de màxima qualitat. Amb la unió d'ambdós ha nascut el PUR DESCANS de Dunlopillo. La combinació de molles ensacades i planxes de làtex Talalay permeten al nucli airejar amb major facilitat i afegeix més elasticitat al bloc, reaccionant instantàniament el moviment.

 • Confort Temperatura

  Confort Temperatura

  Gràcies a l'exclusiva estructura de cèl·lula oberta de làtex Talalay, el nucli es manté ventilat durant el descans mantenint la temperatura ideal.

 • Látex Talalay

  Látex Talalay

  El làtex és una suspensió de partícules del cautxú a l'aigua. La seva recol·lecció s'aconsegueix l'arbre Hevea Brasilensis
  en fer incisions angulars en l'escorça en forma de V, procés denominat 'sagnat'. Darrere de l'escorça hi uns gots per on flueix el làtex, en fer-li un mínim tall raja el làtex cap a fora. Un arbre pot donar làtex durant més de 15 anys.

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

Whatsapp