Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Luxor Soft 32 Recomanat

Dunlopillo

Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Luxor Soft 32

Recomanat
 • Teixit 4% elastan, 18% viscosa y 78% PE
 • Fermesa
                     
  3/8 Suau
 • Gruix 32 cm

Configura el teu producte

 • 80 90 100 105 135 140 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210

  Preu: 1.658,00 € 1.492,20 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 2 setmanes

Luxor Soft

La màxima expressió de l'acabat artesanal i clàssic unit a teixits amb una estètica més avantguardista, fan d'aquest model una barreja perfecta entre el clàssic i el modern. Duresa Suau, 2 Cares.

El luxe del disseny en el seu descans

La màxima expressió de l'acabat artesanal i clàssic unit a teixits amb una estètica més avantguardista, fan d'aquest model d'alta gamma una barreja perfecte entre el clàssic i el modern.
 
L'encoixinat en fibres naturals amb el característic disseny del sistema capitoné afegeixen un confort de màxima qualitat i naturalitat a aquest model, que cobreix amb un teixit amb component elastan la superfície d'aquestes fibres, permetent d'aquest manera sentir de manera immediata l'adaptabilitat que de forma natural adopten les fibres al contacte amb el nostre cos.
 
L'alta qualitat de les seves fibres com el cotó, la llana o el lli, repercuteixen en propietats essencials en el descans com l'evacuació d'humitat, la regulació tèrmica i una excel·lent elasticitat.

El seu nucli de molles ensacades amb teixit calico 100% de la millor qualitat de confort i durabilitat completen el conjunt d'aquest matalàs amb clares evidències del descans de luxe.

CARACTERÍSTIQUES GENERALS

TIPUS DE MODEL : Tancat amb doble rivet amb sistema capitoné.

NUCLI : Combinat molla ensacada de 15 cm d'altura en teixit 100% cotó calico i 3 cm làtex Talalay Suau 75 kg/m3.

TEIXIT : 4% Elastan , 18% Viscosa i 78 % PE

ECOIXINA SUPERIOR- INFERIOR : 1.000 gr/m2 cotó , 3.000 gr/m2 llana , 600 gr/m2 lli i 400 gr/m2 fibra microclima.

TEIXIT BANDA LATERAL : 44% Cotó i 56% Viscosa

ALTURES TOTALS : 32 cm

GRAU DE FERMESA : Suave

DETALL DEL NUCLI

Teixit Stretch , màxima adaptabilitat i confort.

Lli, gran capacitat d'absorció.Llana, excel·lent elasticitat i suavitat.

Cotó, millora l'evacuació de la humitat.

Fibra Microclima, excel·lent termo regulador.

Cotó calico, aïllament per a les fibres naturals.

Aïllant tèxtil, abric de protecció per les molles ensacades.

Molla ensacada amb teixit de cotó calico.

Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Luxor Soft 32 - Dunlopillo

 • Natural Confort Fiber

  Natural Confort Fiber

  Cotó, llana, lli i seda li aporta un confort suau i natural, mantenint regulada la temperatura corporal i permitint una correcta transpiració.

 • Confort Temperatura

  Confort Temperatura

  Gràcies a l'exclusiva estructura de cèl·lula oberta de làtex Talalay, el nucli es manté ventilat durant el descans mantenint la temperatura ideal.

 • Pur descans

  Pur descans

  Dunlopillo ha creat aquest sistema utilitzant les millors tècniques de fabricació amb matèries primeres de màxima qualitat. Amb la unió d'ambdós ha nascut el PUR DESCANS de Dunlopillo. La combinació de molles ensacades i planxes de làtex Talalay permeten al nucli airejar amb major facilitat i afegeix més elasticitat al bloc, reaccionant instantàniament el moviment.

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

 • Látex Talalay

  Látex Talalay

  El làtex és una suspensió de partícules del cautxú a l'aigua. La seva recol·lecció s'aconsegueix l'arbre Hevea Brasilensis
  en fer incisions angulars en l'escorça en forma de V, procés denominat 'sagnat'. Darrere de l'escorça hi uns gots per on flueix el làtex, en fer-li un mínim tall raja el làtex cap a fora. Un arbre pot donar làtex durant més de 15 anys.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Molla ensacada

  Molla ensacada

  Molles embolcallades de teixit 100% cotó calicó, independents i disposades en forma lineal i horitzontal, proporcionen total independència a les zones de descans. 850 molles per un nucli de 150x200 cm.

  La principal avantatge d'aquest tipus de molla és, que la molla ensacada és independent de les zones de descans ja que a l'entrar en contacte amb el cos només actuen les molles de la zona en qüestió i no totes les molles del matalàs.

 • Confecció Artesanal

  Confecció Artesanal

  Confecció Artesanal, cada matalàs es travessa manualment per fixar les capes de fibres naturals donant el característic acabat capitoné.

El matalàs mes líder amb menys temps

El matalàs Dunlopillo Luxor Soft 32 és un matalàs ideat per Dormitum fa uns anys i ha estat el més venut des que existeix.

Aquest matalàs i el Royal Arte Soft combinen tot el que ha de tenir un matalàs de qualitat: molles ensacades amb teixit de cotó i encoixinat de llana, cotó, lli i làtex talalay que evita l'aixafament dels productes naturals.

Combinació dels millors productes per una sensació d'acolliment excepcional.

També existeix el model Luxor amb la versió duresa mitjana.

 

Whatsapp