Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Tebas

Dunlopillo

Matalàs de molles ensacades Dunlopillo Tebas

 • Teixit 100 % viscosa

Configura el teu producte

 • 80 90 100 105 135 140 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

  Preu: 1.382,00 € 1.206,00 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 2 setmanes i 1 dies

El matalàs Tebas de Dunlopillo està format per una combinació de molles ensacades en el interior i látex dunlop a Dalt i a Baix. El teixit exterior és 100% viscosa. Compte amb tres zones de confort que ajuden a la perfecta alienació de la columna vertebral. Aquest model permet escollir entre fermesa mitja o ferme.

Aquest matalàs està confeccionat artesalament, de manera que travessen manualment cada matalàs per fixar totes les capes de fibres naturals, aconseguint un acabat de capitoné. Gràcies això, obtindrem una major durabilitat.

Tebas compte amb dos cares del matalàs, el encoixinat inferir per la etapa de més calor (estiu), i el encoixinat superior, per èpoques més fredes ( hivern). Per facilitar el girat del matalàs, aquest disposa de unes nanses laterals brodades.

 • Pur descans

  Pur descans

  Dunlopillo ha creat aquest sistema utilitzant les millors tècniques de fabricació amb matèries primeres de màxima qualitat. Amb la unió d'ambdós ha nascut el PUR DESCANS de Dunlopillo. La combinació de molles ensacades i planxes de làtex Talalay permeten al nucli airejar amb major facilitat i afegeix més elasticitat al bloc, reaccionant instantàniament el moviment.

 • Molla ensacada

  Molla ensacada

  Molles embolcallades de teixit 100% cotó calicó, independents i disposades en forma lineal i horitzontal, proporcionen total independència a les zones de descans. 850 molles per un nucli de 150x200 cm.

  La principal avantatge d'aquest tipus de molla és, que la molla ensacada és independent de les zones de descans ja que a l'entrar en contacte amb el cos només actuen les molles de la zona en qüestió i no totes les molles del matalàs.

 • Natural Confort Fiber

  Natural Confort Fiber

  Cotó, llana, lli i seda li aporta un confort suau i natural, mantenint regulada la temperatura corporal i permitint una correcta transpiració.

 • Disseny simètric del nucli

  Disseny simètric del nucli

  El disseny simètric del nucli permet voltejar i girar el matalàs mantenint la mateixa qualitat de confort. A més a més, d'aquesta manera allarguem la seva vida útil.

 • Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat

  Excepcional elasticitat que facilita el canvi de postura mantenint la mateixa sensació de confort per aconseguir un descans més profund.

 • Perfecta articulació

  Perfecta articulació

  Disseny per a una perfecta articulació sobre una base articulada

 • Sanitized

  Sanitized

  Sanitized és un tractament que combina diferents agents bactericides i fungicides, que eviten la multiplicació de bacteris i fongs i, alhora, absorbeixen i destrueixen els nutrients d'aquests.

 • Tèxtils de confiança

  Tèxtils de confiança

  El certificat Öko-Tex Standard 100 incorporat als teixits confirma que els productes no representen un perill potencial per a la salut per contenir substàncies nocives.

 • Confecció Artesanal

  Confecció Artesanal

  Confecció Artesanal, cada matalàs es travessa manualment per fixar les capes de fibres naturals donant el característic acabat capitoné.

 • Làtex Dunlop

  Làtex Dunlop

  Làtex fabricat amb el mètode de fabricació Dunlop.

  El làtex Dunlop, al ser d'alta qualitat ofereix una bona elasticitat, un suport adequat del cos i auto ventilació. A més de ser durador, antibacterià i amb 5 zones de confort.

 • Confort Temperatura

  Confort Temperatura

  Gràcies a l'exclusiva estructura de cèl·lula oberta de làtex Talalay, el nucli es manté ventilat durant el descans mantenint la temperatura ideal.

Whatsapp