Matalàs de molles ensacades Simmons Beautyrest Black Brooklyn

Simmons

Matalàs de molles ensacades Simmons Beautyrest Black Brooklyn

 • Altura 36 cm
 • Teixit 24% viscosa y 76% polièster
 • Adaptabilitat
                     
  10/10 Alta
 • Fermesa
                     
  7/8 Ferma
 • 80 90 100 120 140 160 180 200
 • 190 200 210

Matalàs Brooklyn

Beneficis del consumidor
Altura: 36 cm

fabricació francesa
La gamma de matalassos Brooklyn Beautyrest Black és una combinació de materials nobles per un hivern i estiu còmodament climatitzats.
Està compost per una suspensió 100% molles ensacades. Una combinació exclusiva de dues tecnologies de molles ensacades Sensoft Evolution i Black Soft. Amb una combinació de dues tecnologies Blacksoft de molles trenades i molles Sensoft el matalàs s'adapta perfectament i amb precisió a cada zona del seu cos. Suport precís i específic que disminueix els punts de pressió i manté la columna vertebral alineada.

Dormi en la posició que desitgi: distribuïnt harmoniosament, els molls brinden el suport i lacomodidad de la mateixa manera des d'un extrem a l'altre. Dormint de qualsevol postura.

El matalàs Brooklyn es beneficia d'Air Cool Latex, un material suau i còmode, amb circulació d'aire òptima, que acompanya cada moviment del cos per a una acollida homogènia.
L'escuma Elivéa s'adapta a la morfologia del cos i disminueix els punts
de pressió mentre sosté la columna vertebral. Assegura completa llibertat de moviment.

Composició

Suspensió 100% molles ensacades.
Combinació de 2 tecnologies de molles ensacades de 5 zones: Sensoft Evolution i Black Soft
Suport ajustat i precís a nivell de les cervicals  i les caderes gràcies a l'exclusiva molla trenada de 3 fils (Black Soft)
Respectant la curvatura de l'esquena
Air Cool Latex 4 cm, densitat 65 kg / m3
Alta resiliència en escuma Elivea 4 cm, densitat 43 kg / m3
Teixit viscosa (24%) i polièster (76%)

També disponible amb tela 100% cotó bio, per més informació info@dormitum.com

Matalàs de molles ensacades Simmons Beautyrest Black Brooklyn - Simmons

 • Organic textil

  Organic textil

  La Norma Tèxtil Orgànica Global (GOTS) està reconeguda com la norma líder en el processament de tèxtils fets amb fibra orgànica. Conté requisits clars per a la cura de l'entorn al llarg de la cadena de provisió de tèxtils orgànics alhora que sosté el compliment de criteris socials.

  Només aquells productes tèxtils que continguin un mínim de 70% de fibra orgànica poden certificar-GOTS. Tots els productes químics, com ara colorants i auxiliars, han de complir clars requisits ambientals i toxicològics. L'elecció d'accessoris també ha d'estar d'acord a aspectes ecològics. És imprescindible comptar amb una planta de tractament d'efluents en àrees de processament humit i tots els processadors han de complir amb criteris socials mínims.

 • 100% Molles ensacades

  100% Molles ensacades

 • Escuma de viscolàstica

  Escuma de viscolàstica

  És una escuma termosensible que té la capacitat de tornar a la forma inicial. S'adapta perfectament a les formes naturals del cos.

 • No Flip System

  No Flip System

  Donat que sempre resulta molest donar la volta al matalàs. Depenent de l'estació de l'any SIMMONS ha creat el sistema NO FLIP, permetent evitar per sempre aquesta feina inutil.

  La seva única cara s'aclimata a qualsevol estació de l'any i crea un microclima que s'adapta als canvis de temperatura per a un confort a mida, conservant una perfecta ventilació e higiene. Combina amb les tecnologies Sensoft i Duetto. Aquesta única cara ofereix un confort òptim tot l'any, tant de día com de nit. Ideal per a la salut de la seva esquena.

   

 • Fabricat a França

  Fabricat a França

 • LatexGel

  LatexGel

 • Tecnologia BlackSoft

  Tecnologia BlackSoft

 • 7 Anys de garantia

  7 Anys de garantia

Whatsapp
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 488 )