Matalàs de molles ensacades Schramm Divina 80 Recomanat

Schramm

Matalàs de molles ensacades Schramm Divina 80

Recomanat
 • Teixit 01923 - 100% Viscosa de Cotó
 • Fermesa
                     
  3/8 Suau
 • Gruix 30 cm
 • Matalassos Mythos y Divina Només es venen amb bases Schramm

Configura el teu producte

 • 90 100 120 140 152 160 180 183 193 200
 • 190 200 203 210 213 220

  Preu: 3.898,00 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 14 setmanes

Una nova dimensió en el descans 

90 anys de tradició artesanal. Cinc anys de desenvolupament i dura feina: DIVINA, la fantàstica producció del matalàs dóna nous estàndards Europeus amb el seu incrementat confort.

DIVINA està disponible en 5 tensions de molles diferents. La funcionalitat artesanal, la flexibilitat natural i el clima incomparable del llit estan destinats a un tipus de públic amb alta demanda de confort i luxe.

Les noves molles ensacades temperades estan fetes d'acer el qual ha estat retorçat en 9 voltes, que proporcionen la dinàmica que fa que sigui suau i flexible.

Els excel·lents encoixinats fets amb Lli, seda, llana i també lyocell o kapok (sota petició expressa) son perceptibles per ser experimentats amb tots els sentits.

 Molles ensacades de 9 voltes temperades al forn, encoixinat de llana,cotó, lli , seda, làtex talalay, amb capitoné 

 

Composició

 • Seda / Lli
 • 100% Llana verge doble capa
 • Latex talalay natural
 • Capa de suport
 • Cotó doble capa
 • Recobriment de tela de cotó
 • Molles de 9 voltes temperades individualment al forn i ensacades amb tela de 100% algodón.

 

Matalàs de molles ensacades Schramm Divina 80 - Schramm

 • Formar i temperar la molla

  Formar i temperar la molla

  Formar la molla
  Per formar la molla s'ha de sotmetre el fil d'acer a un procés especial que fa que l'estructura molecular de l'acer es transformi perdent certes característiques originals. El resultat és una molla d'aparença òptica perfecta però ha perdut la permanència en dinàmica i elasticitat.

  Temperar la molla
  Per a retornar-li a la molla formada la seva màxima dinàmica y potència és imprescindible temperar-la desprès de la seva formació. Per fer-ho, s'escalfen les molles amb electromagnetisme o al forn a altes temperatures provocant que l'acer recuperi la seva estructura molecular i la seva total funcionalitat inicial. Desprès de temperar la molla recupera tot el dinamisme i elasticitat de manera permanent i és ara quan la molla està en condicions de complir amb les altes exigències d'un matalàs.

  Qualitat de la molla
  Schramm utilitza únicament molles temperades al forn per tots els seus matalassos de gama superior i les seves bases, ja que aquest és l'únic procés que garanteix que la molla conservi en el temps la seva elasticitat i potencia.

  Durant el procés de temperat, les molles de Schramm son sotmeses en paral·lel a un procés de desmagnetització.

  Qualitat d'acabats
  Schramm és un dels únics fabricants europeus que encara treballa els matalassos de molles ensacades de forma artesana, a mà. Està clar que aquest mètode és més complicat i costós... però és imprescindible per raons de qualitat. Avui en dia els matalassos de molles ensacades es fabriquen de forma industrial, però si les molles s'han de temperar seguint totes les lleis de l'ofici no és correcte fabricar-les d'aquesta manera. Per respecte al valor de la qualitat, Schramm només utilitza molles temperades, això significa que els matalassos de molles ensacades requereixen sempre un acabat artesà.

 • El clima per dormir

  El clima per dormir

  L'ésser humà perd un promig de mig litre de líquid cada nit. Si bé la roba de dormir i la roba de llit absorveixen part de la transpiració, la ventilació apropiada del matalás compleix el paper més destacat en el transport de la humitat no només durant el dia, sinó especialment mentre vosté dorm.

  El bon dormir requereix aire
  Una circulació perfecta de l'aire constitueix el requeriment fonamental perquè l'ambient al llit sigui agradable i sa. La ventilació del matalàs no només permet un equilibri natural de la temperatura sinó que tambè fa possible que la humitat que es genera durant el son s'evapori d'inmediat.

  El bon dormir necessita a Schramm
  Schramm li garanteix la lliure circulació de l'aire en els seus matalassos: El sistema per dormir d'Schramm permet la lliure circulació de l'aire en totes direccions. Si vosté canvia de posició en un llit d'Schramm, es genera una pressió o aspiració d'aire a través del matalàs i somier que no dona cap oportunitat a la formació d'estancamients d'humitat o condensació d'aigua.

  El bon dormir requereix perfecció
  Amb el fi d'obtenir la màxima circulació d'aire possible, Schramm decideix adherir els materials d'encoixinat. Per això els materials d'encoixinat d'Schramm no estan recoberts d'una capa de cola, sinó que permeten el màxim transport d'aire. En comptes d'adherir-se, les capes d'encoixinat s'uneixen mitjançant una costura artesanal d'alta qualitat. Així els materials es conjuguen de forma ideal conservant la seva naturalesa original.

  Aquest detall, concebut a la perfecció és un dels responsables del incomparable clima de son excepcional del sistema Schramm.

 • Adaptació del cos (versió)

  Adaptació del cos (versió)

  5 combinacions de molles  de diferents tipus en tota la llargada del matalàs, depenent de la sensabilitat  i del benestar o be del pes corporal:

  Versió 1: menys de 55 Kg.
  Versió 2: de 50 Kg a 75 Kg.
  Versió 3: de 65 Kg a 90 Kg.
  Versió 4: de 80 Kg a 125 Kg.
  Versió 5: a partir de 120 Kg.

  Les versions són orientatives, per exemple si vostè pesa 55 Kg. pot triar la versió 1, per un primer contacte més suau i un descans adaptable o la versió 2, per un primer contacte suau i un descans més ferm.

 • cavitat per a l'espatlla

  cavitat per a l'estpatlla patentada : tensio de les motlles reduida i material de lycra per compensar l'angle que forma l'espatlla al dormir en posició lateral

El matalàs que s'adapta al 100% al cos

Considerat un dels millors i més duradors matalassos del món gràcies a les molles ensacades temperades al forn. 

El fet de temperar les molles al forn fa que aquestes quedin totes amb la mateixa duresa i siguin indestructibles. 

Aquest matalàs es fabrica en 5 versions diferents segons el pes i l'alçada de cada persona. Els models Divina i Mythos tenen una particularitat única al món: la zona de l'espatlla és molt més suau que la resta del matalàs. La finalitat d'aquest sistema consisteix en enfonsar l'espatlla alliberant-la de tota mena de pressions fins a equilibrar la columna vertebral, quedant-se aquesta totalment alineada; la base essencial d'un bon descans.

Gràcies a la flexibilitat, la separació i la independència de les molles, aquest matalàs pot ser articulat amb tota normalitat i amb el mateix confort.

 

Diferències entre el MYTHOS i el DIVINA:


- Les molles ensacades del Divina tenen 9 voltes i les del Mythos 6.
- El Divina porta el doble de capes de llana que el Mythos.


** Es pot fer la versió antial·lèrgica a petició.
** Els matalassos Divina i Mythos se serveixen únicament amb bases de la mateixa marca Schramm.

Whatsapp