Somier articulat elèctric Schramm UM-420 Master M4-SCA

Schramm

Somier articulat elèctric Schramm UM-420 Master M4-SCA

 • Teixit 100% cotó
 • El preu no inclou potes (Per triar potes veure prodcutes relacionats)
 • 80 90 100 120 140 183 193
 • 190 200 203 (Duo) 210 213 (Duo) 220

4+2 Motors

5-plànols.

 

Característiques

 

Base fixe, amb opció de col·locar la base Schramm directament sobre potes, aquest és el compost  mínim d'un llit Schramm. (veure productes complementaris).

 

Qualitat de molles

Schramm utilitza únicament molles temprades tèrmicament en calderes per totes les seves bases, doncs aquest és l'únic procés que garantitza que la molla conservi el seu potencial i dinàmica de forma duradora. Durant el temperat, les molles de Schramm es sometent paral·lelament a un procés de desmagnetització.

 

Qualitat en els acabats

Schramm és l'únic fabricant europeu que encara treballa els matalassos de molles revestits artesanalment a mà. És clar que aquest mètode és més complicat i costós... però li expliquem perquè és imprescindible: per raons de qualitat. Avui en dia els matalassos de molles revestides es produeixen industrialment, d'aquesta manera no es poden treballar correctament com ho indiquen  les lleis de l'ofici, per tant mai podran ser tan resistents i duradors com els treballats de manera artesanal.

 

El recolzament del matalàs Schramm


Per a reaccionar exactament en cada punt i adaptar-se a les seves necessitats, el matalàs de Schramm requereix del recolzament de la base Schramm i la seva elasticitat horitzontal. El sistema de descans Schramm obtè així el seu grau màxim d'efectivitat superant àmpliament el confort convencional.

 

El funcionament


Aquesta base absorbeix al llarg de tota la seva superfície, i no només en determinats punts, l'energia dels moviments i grans pressions perquè reacciona al llarg del eix horitzontal i complementa així la reacció puntual del matalàs de Schramm. Gràcies al seu efecte de superfície, proporciona al matalàs de Schramm una amortiguació estable però que cedeix amb suavitat.                                                               

 

La movilitat

Les bases de Schramm es presenten en una versió no ajustable, en 4 versions ajustables manualment i en 6 versions amb ajustament de motor. S'ofereixen 24 mesures estàndard, però es poden encarregar medures especials. Totes les bases de Schramm poden integrar-se sense problemes a carcasses de qualsevol llit.

Somier articulat elèctric Schramm UM-420 Master M4-SCA - Schramm

 • S.C.A.

  S.C.A.

  La base de molles  S.C.A. - Adaptació secundària del cos. La posició de l'espatlla i les àrees pèlviques poden ser canviades independentment , fins a 2 cm (al aixecar) i fins 2.5 cm (al baixar). Aquest ajustament flexible, conjuntament amb la versió  correcta de la tensió de molles del matalàs, permet que vostè trobi la seva posició perfecta al dormir.

 • Control Infraroig-Allunyat

  Control Infraroig-Allunyat amb la funció de memòria

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )