Matalàs de molles ensacades Schramm Mythos 71-S Recomanat

Schramm

Matalàs de molles ensacades Schramm Mythos 71-S

Recomanat
 • Teixit 03711 - 63% viscosa 37% cotó
 • Fermesa
                     
  3/8 Suau
 • Gruix 25 cm
 • Matalassos Mythos y Divina Només es venen amb bases Schramm

Configura el teu producte

 • 80 90 100 120 140 152 160 180 183 193 200
 • 190 200 203 210 213 220

  Preu: 2.730,00 €
(IVA inclòs)
Entrega aprox. 14 setmanes

Un matalàs per exigents


El nou matalàs Mythos 71 de Schramm és l'optimització i millora si cal del Mythos 70. El nucli de molles ensacades es manté sense canvis igual que les capes naturals de farciment, la millora consisteix en una capa més de Seda i Lli en la part superior de l'encoixinat.
Aquest matalàs ofereix una comoditat, ambient i clima excel·lents. El Mythos 71 és una mica més selecte gràcies a la tela 3711 que barreja Viscosa i Cotó que li donen un tacte fi i toc brillant i més suau que el Mythos 70.

 • Una altra novetat és que a partir d'ara es poden demanar els matalassos Schramm units per cremallera.
 • Els models Schramm a partir de la mesura de 180 d'ample es poden demanar amb dues dureses diferents en una sola peça.

Matalàs de molles ensacades Schramm Mythos 71-S - Schramm

 • Formar i temperar la molla

  Formar i temperar la molla

  Formar la molla
  Per formar la molla s'ha de sotmetre el fil d'acer a un procés especial que fa que l'estructura molecular de l'acer es transformi perdent certes característiques originals. El resultat és una molla d'aparença òptica perfecta però ha perdut la permanència en dinàmica i elasticitat.

  Temperar la molla
  Per a retornar-li a la molla formada la seva màxima dinàmica y potència és imprescindible temperar-la desprès de la seva formació. Per fer-ho, s'escalfen les molles amb electromagnetisme o al forn a altes temperatures provocant que l'acer recuperi la seva estructura molecular i la seva total funcionalitat inicial. Desprès de temperar la molla recupera tot el dinamisme i elasticitat de manera permanent i és ara quan la molla està en condicions de complir amb les altes exigències d'un matalàs.

  Qualitat de la molla
  Schramm utilitza únicament molles temperades al forn per tots els seus matalassos de gama superior i les seves bases, ja que aquest és l'únic procés que garanteix que la molla conservi en el temps la seva elasticitat i potencia.

  Durant el procés de temperat, les molles de Schramm son sotmeses en paral·lel a un procés de desmagnetització.

  Qualitat d'acabats
  Schramm és un dels únics fabricants europeus que encara treballa els matalassos de molles ensacades de forma artesana, a mà. Està clar que aquest mètode és més complicat i costós... però és imprescindible per raons de qualitat. Avui en dia els matalassos de molles ensacades es fabriquen de forma industrial, però si les molles s'han de temperar seguint totes les lleis de l'ofici no és correcte fabricar-les d'aquesta manera. Per respecte al valor de la qualitat, Schramm només utilitza molles temperades, això significa que els matalassos de molles ensacades requereixen sempre un acabat artesà.

 • Adaptació del cos (versió)

  Adaptació del cos (versió)

  5 combinacions de molles  de diferents tipus en tota la llargada del matalàs, depenent de la sensabilitat  i del benestar o be del pes corporal:

  Versió 1: menys de 55 Kg.
  Versió 2: de 50 Kg a 75 Kg.
  Versió 3: de 65 Kg a 90 Kg.
  Versió 4: de 80 Kg a 125 Kg.
  Versió 5: a partir de 120 Kg.

  Les versions són orientatives, per exemple si vostè pesa 55 Kg. pot triar la versió 1, per un primer contacte més suau i un descans adaptable o la versió 2, per un primer contacte suau i un descans més ferm.

 • cavitat per a l'espatlla

  cavitat per a l'estpatlla patentada : tensio de les motlles reduida i material de lycra per compensar l'angle que forma l'espatlla al dormir en posició lateral

Un matalàs fet 100% a mà 


El model Mythos és un dels matalassos més còmodes de la marca Schramm després del model Divina

El fet de temperar les molles al forn fa que totes quedin per igual amb la mateixa duresa i que siguin indestructibles.

Es fabrica amb 5 versions diferents segons el pes i alçada de cada client.

Els models Divina i Mythos tenen una particularitat única al món: la zona de les espatlles és molt més suau que la resta del matalàs. La finalitat d'aquest sistema consisteix en enfonsar el múscul, alliberant-lo de tota mena de pressions fins a equilibrar la columna vertebral, quedant alineada del tot. Aquesta és la base essencial d'un bon descans.

Gràcies a la flexibilitat, la separació i la independència de les molles SCHRAMM, aquests dos models es poden articular amb tota normalitat i sense perdre el confort.

Es pot demanar la versió antial·lèrgica sota comanda.

Els matalassos DIVINA y MYTHOS se serveixen només amb bases SCHRAMM.

Whatsapp