Base entapissada Schramm UM-0

  • Teixit 100% cotó
  • El preu no inclou potes (Per triar potes veure prodcutes relacionats)
  • 80 90 100 120 140 152 160 183 193
  • 190 200 203 203 (Duo) 210 213 (Duo) 220

Característiques

 

Base fixe, amb opció de col·locar la base Schramm directament sobre potes, aquest és el compost mínim d'un llit schramm. (veure productes complementaris)

 

Qualitat de molles

Schramm utiliza únicament molles templades térmicament en calderes per totes les seves bases, doncs aquest és l'únic procés que garantitza que la molla conservi el seu potencial i dinàmica de forma duradera. Durant el temperat, les molles de Schramm es someten paral·lelament a un procés de desmagnetització.

 

Qualitat en els acabats

Schramm  és l'únic fabricant europeu que encara treballa els matalassos de molles revestits artesanalment a mà. Es clar que aquest mètode és més complicat i costós... però li expliquem perquè és imprescindible: per raons de qualitat. Avui en dia els matalassos de molles revestits es produeixen industrialment, d'aquesta manera no es poden treballar correctament como ho indiquen  les lleis de l'ofici, per tant mai podran ser tan resistents i duraders com els treballats de manera artesanal.

 

El recolzament del matalàs Schramm


Per a reaccionar exactament en cada punt i adaptar-se a les seves necessitats, el matalàs de Schramm requereix del recolzament de la base Schramm i la seva elasticitat horitzontal. El sistema de descans Schramm obtè així el seu grau màxim d'efectivitat superant àmpliament el confort convencional.

 

El funcionament


Aquesta base absorbeix al llarg de tota la seva superfície, i no només en determinats punts, l'energia dels moviments i grans pressions perquè reacciona al llarg del eix horitzontal i complementa així la reacció puntual del matalàs de Schramm. Gràcies al seu efecte de superfície, proporciona al matalàs de Schramm una amortiguació estable però que sedeix amb suavitat.                                                               

 

La movilitat

Les bases de Schramm es presenten en una versió no ajustable, en 4 versions ajustables manualment i en 6 versions amb ajustament de motor. S'ofereixen 24 tamanys estàndard, però es poden encarregar tamanys especials. Totes les bases de Schramm poden integrar-se sense problemes a carcasses de qualsevol llit.

Base entapissada Schramm UM-0 - Schramm

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )