Matalàs de molles ensacades Schramm Emotion Luxe 50

Schramm

Matalàs de molles ensacades Schramm Emotion Luxe 50

 • Altura 28 cm
 • Teixit 03711 - 63% viscosa 37% cotó
 • Adaptabilitat
                     
  10/10 Alta
 • 80 90 100 120 140 152 160 180 183 193 200
 • 190 200 203 210 213 220

Emotion Luxe l'acompanya al regne dels somnis amb les seves opcions de confort

Matalàs "personalitzat" amb característiques i propietats destacades de qualitat i funcionalitat.

Fabricat a mà, amb molles ensacades temperades elèctricament, que per això mantenen la seva tensió i dinamisme.

L'estructura dels seus prestigiosos encoixinats estan units sense utilitzar coles, els materials i la roba estan fixats i cosits artesanalment, d'aquesta manera satisfà les més altes expectatives en el que respecte en el descans,  el confort i en la flexibilitat.

El matalàs de gamma alta EMOTION LUXE representa una alternativa  confortable a les molles ensacades del matalàs DIVINA i MYTHOS.

 

Composició

 • Caixmir / Seda
 • 100% Llana Verge
 • Fibra foradada suau micro climàtica
 • Escuma de HR
 • Doble capa de Cotó
 • Recobriment de tela de cotó
 • Molles ensacades de 6 voltes temperades elèctricament

Matalàs de molles ensacades Schramm Emotion Luxe 50 - Schramm

 • Adaptació del cos (molles) Emotion-EmotionLuxe

  Adaptació del cos (molles) Emotion-EmotionLuxe

  3 combinacions de molles  de diferents tipus en tota la llargada del matalàs, depenent de la sensabilitat  i del benestar o bè del pes corporal:

  Combinació de molles versió 1: fins a 70 kg
  Combinació de molles versió 2: de 60 kg a 90 kg
  Combinació de molles versió 3: a partir de  85 kg

  Les versions són orientatives, per exemple si vostè pesa 62 Kg. pot triar la versió 1, per un primer contacte més suau i un descans adaptable o la versió 2, per un primer contacte suau i un descans més ferm.

 • El clima per dormir

  El clima per dormir

  L'ésser humà perd un promig de mig litre de líquid cada nit. Si bé la roba de dormir i la roba de llit absorveixen part de la transpiració, la ventilació apropiada del matalás compleix el paper més destacat en el transport de la humitat no només durant el dia, sinó especialment mentre vosté dorm.

  El bon dormir requereix aire
  Una circulació perfecta de l'aire constitueix el requeriment fonamental perquè l'ambient al llit sigui agradable i sa. La ventilació del matalàs no només permet un equilibri natural de la temperatura sinó que tambè fa possible que la humitat que es genera durant el son s'evapori d'inmediat.

  El bon dormir necessita a Schramm
  Schramm li garanteix la lliure circulació de l'aire en els seus matalassos: El sistema per dormir d'Schramm permet la lliure circulació de l'aire en totes direccions. Si vosté canvia de posició en un llit d'Schramm, es genera una pressió o aspiració d'aire a través del matalàs i somier que no dona cap oportunitat a la formació d'estancamients d'humitat o condensació d'aigua.

  El bon dormir requereix perfecció
  Amb el fi d'obtenir la màxima circulació d'aire possible, Schramm decideix adherir els materials d'encoixinat. Per això els materials d'encoixinat d'Schramm no estan recoberts d'una capa de cola, sinó que permeten el màxim transport d'aire. En comptes d'adherir-se, les capes d'encoixinat s'uneixen mitjançant una costura artesanal d'alta qualitat. Així els materials es conjuguen de forma ideal conservant la seva naturalesa original.

  Aquest detall, concebut a la perfecció és un dels responsables del incomparable clima de son excepcional del sistema Schramm.

Una gran alternativa de la marca Schramm

Fa 3 anys que la marca Schramm va llançar al mercat el model Emotion Luxe, una molt bona alternativa per als que volen un somni de qualitat i a l'abast de totes les butxaques.

Diferències entre el Emotion Luxe i el Mythos 71-S

El model Emotion Luxe porta les molles temperades elèctricament, en canvi en el model Mythos estan temperades al forn i així no es deformen mai.

El model Emotion Luxe no porta la zona personalitzada de l'espatlla, més elàstica per a una millor adaptabilitat en aquesta zona, que sí que porta el model Mythos.

El model Emotion Luxe porta HR (poliuretà d'alta densitat) en comptes del làtex Talalay que porta el model Mythos.

Watsapp Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /usr/home/dormitum.es/web/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 404 )