Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept Motor

Dunlopillo

Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept Motor

 • Gruix 15 cm
 • El preu no inclou potes (Per triar potes veure prodcutes relacionats)
 • 80 90 100 105 135 150 160 180 200
 • 180 180 (Duo) 190 190 (Duo) 200 200 (Duo) 210 210 (Duo)

L'elegància unida al confort

Les qualitats fonamentals del somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept Motor són la distinció dels seus acabats i el seu confort diferenciat. Comparteix el bastidor de 15 cm d'altura i 3,5 cm de gruix de laminats de faig vaporitzat en acabat entapissat, però difereix totalment la superfície del seu llit, amb el seu sistema d'articulació amb travessers de laminats de fusta que suporten l'estructura de la superfície de la base.

La superfície del somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept Motor està formada per Dunlop Foam Support, que transmet al matalàs un confort diferenciat similar a les làmines de major fermesa i amb màxima transpiració. Per sobre d'aquest se situa la fibra Microclima que fa que l'aire transcorri per la zona de descans permetent transpirar a tota l'estructura.

L'acabat final de la superfície del somier es realitza mitjançant capitoné intern que fixa el teixit antilliscant transpirable al llit permetent una articulació completa.

Està pensat per a l'articulació dels matalassos de molles ensacades articulables gràcies a la seva estructura interna formada per:

Teixit Antilliscant: facilita la transpiració i evita el desplaçament del matalàs sobre el llit.

Fibra Microclima: excel·lent termoregulador que assegura una correcta transpiració de la base.

Dunlop Foam Support: transmet al matalàs un confort diferenciat similar a les làmines amb més fermesa i amb màxima transpiració.

Malla de contenció: realitza la funció de suport del nucli Dunlop Foam Support sobre els travessers de fusta.

Làmines transversals: serveixen de suport a tota l'estructura de fusta del llit.

Articulacions de laminats de faig: realitzen el moviment per a una correcta articulació.

Bastidor fabricat en fusta de 15 cm d'altura i 3 cm de guix amb acabat de roure.

Comandament: Comandament sense fil, amb Bluetooth Advance per somiers de fins a 105 cm. Els somiers d'una peça, en ample superior a 105 cm, incorporen un motor especialment reforçat amb comandament radiofreqüència.

Somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept Motor - Dunlopillo

 • Baixada Electrònica Independent

  Baixada Electrònica Independent

  Una carcassa a manera de bateria on es connecta l'endoll del motor, permet baixar el somier en cas de fallada de la xarxa elèctrica permetent tornar a la posició plana de descans.

 • Baixada Mecànica Emergència

  Baixada Mecànica Emergència

  En cas de fallada de la xarxa elèctrica el motor incorpora una clau en forma de S que s'introdueix dins d'una ranura en el mateix motor, permetent baixar a la posició de descans de forma mecànica.

 • Sistema IZ5

  Sistema IZ5

  IZ5 (Sistema Independent de Cinc zones)
  Realitza un ajust independent a les zones més importants del nostre cos a l'hora de descansar. Li permet ajustar el seu llit a la posició desitjada, ja sigui en la part del capçal o dels peus.

 • Llenterna

  Llenterna

  El comandament disposa d'una llanterna led integrada a la mateixa carcassa que amb prémer un botó ens il·lumina com una llanterna convencional.

 • Herraje Reforzado Movimiento

  Herraje Reforzado Movimiento

  La ferramenta dissenyada en exclusiva per Dunlopillo amb reforç lateral, es ajudat per un conjunt mecànic de rodes que efectua en els nostres somiers el moviment precís per cada moment. 

 • Llum de cortesia

  Llum de cortesia

  Aquesta il·luminació led va integrada en la part inferior de la carcassa del motor i s'activa des del comandament, generant una llum de cortesia per evitar accidents en la foscor.

 • Faig vaporitzat

  Faig vaporitzat

  La base principal dels nostres somiers es distingeix per la fabricació de bastidors, articulacions i làmines amb laminats vaporitzades de faig que asseguren la màxima qualitat i rendiment. 

  Es distingeix per la fabricació natural amb les màximes qualitats de confort per el conjunt de descans. Afegeixen més naturalitat al conjunt amb les màximes qualitats.

 • Sistema Bluetooth

  Sistema Bluetooth

  Els motors disposen de tecnologia Bluetooth 4.0 que permeten connectar el comandament sense fils o dispositius mòbils sense interferències i amb més precisió, reaccionant de manera immediata a les ordres de posicionament.

 • Economitzador Energètic

  Economitzador Energètic

  Quan els motors deixen d'usar-se passen automàticament a un estat de parada, en la qual no consumeixen corrent elèctric malgrat estar connectats a la xarxa, permetent un mínim consum.

 • Remot de Control

  Remot de Control

  Dunlopillo disposa de dues aplicacions (Advance i Essential) per a plataformes iOS i Android que permeten controlar els moviments del somier mitjançant tauletes i telèfons intel·ligents "smartphones".

El somier més apropiat per un bon matalàs de molles ensacades articulable

Molta gent creu que els llits amb motor articulats funcionen només amb matalassos de làtex o de viscoelàstica. És cert que són els més coneguts però cada vegada hi ha més models de somiers perfectament harmonitzats amb els matalassos de molles ensacades. El somier articulat elèctric Dunlopillo Magnus Concept Motor és un bon exemple de somier amb motor apropiat per a aquest tipus de matalassos de gama alta. Ara tenim una opció més dins la comoditat.

Whatsapp
Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: contacte [file] => /var/www/html/src/vista/apartat/apt_producte-fitxa.php [line] => 490 )